Στην Πόλη

«Πέτα την Απλώστρα»! (Αφού κερδίσεις πρώτα ένα στεγνωτήριο της LG)

Όχι ότι σου λέμε κάποιο φοβερό νέο, αλλά… χειμώνιασε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα ρούχα της μπουγάδας σου θέλουν ώρες, πολλές ώρες –μην πούμε μέρες– για να στεγνώσουν μέσα στο κρύο και την υγρασία. Για να μη μιλήσουμε για την εναλλακτική, που είναι ο «στολισμός» των καλοριφέρ με μπλούζες, παντελόνια, πετσέτες και… εσώρουχα.

Εμείς, όμως, σου έχουμε τη λύση που θα σου λύσει τα χέρια (και θα σου ελευθερώσει και το μπαλκόνι, και το χολ και τα καλοριφέρ)!

Πρώτα τα νέα τα καλά και μετά τα δώρα!

Πριν από λίγες μόλις μέρες, η LG ανακοίνωσε πως έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια πλυντήρια σ’ ολόκληρο τον κόσμο μέσα στα τελευταία 5 χρόνια! Ο αριθμός είναι αστρονομικός αλλά απόλυτα δικαιολογημένος αν αναλογιστεί κανείς την αξιοπιστία ,ανθεκτικότητα  και την υψηλή τεχνολογία που διαθέτουν τα πλυντήρια της LG. Και βέβαια, στην «καρδιά» της μεγάλης αυτής επιτυχίας βρίσκεται η προηγμένη αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG: με 6 διαφορετικές κινήσεις, ο μηχανισμός του πλυντηρίου προσαρμόζει την κίνηση και την ταχύτητα του κάδου στις ανάγκες του κάθε υφάσματος, όπως για τα μάλλινα και τα βαμβακερά, εξασφαλίζοντας άψογη πλύση, χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και φροντίδα για τα υφάσματα!    

Η LG, λοιπόν, θέλοντας να γιορτάσει το γεγονός ότι κάθε 8 δευτερόλεπτα μπαίνει ένα LG πλυντήριο σε κάθε σπίτι διοργανώνει τον super διαγωνισμό φωτογραφίας «Πέτα την Απλώστρα» με έπαθλο το καταπληκτικό στεγνωτήριο LG RC9055AP2Z!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις τη φωτογραφία μιας μπουγάδας που είδες στην πόλη (ή στο χωριό, ρούχα κρεμασμένα σε μπαλκόνι ή σε αυλή ή οπουδήποτε αλλού) με ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση και μπορεί εσύ να είσαι ο super τυχερός που θα ανακαλύψει την ασύγκριτη ευκολία του στεγνωτηρίου LG!

Πώς; Πολύ απλά πατώντας το παρακάτω εικονίδιο! 

Τι περιμένεις; Τη φωτογραφική σου μηχανή (smartphone, tablet, δεν μας ενδιαφέρει) και στον δρόμο!       

 

Όροι Διαγωνισμού

μοιράσου το!