Τα Νέα Μας

“The Best Monitor of the Year 2014” είναι το LG UltraWide WQHD 34 ιντσών!

Δεν έχουν τελειωμό οι διακρίσεις της LG! Το έγκυρο Reviewed.com, της εφημερίδας USA TODAY (ένα από τα κορυφαία sites δοκιμής καταναλωτικών προϊόντων, παγκοσμίως), απένειμε συνολικά 12 (!) βραβεία στην LG για τα προϊόντα της στις κατηγορίες Top Consumer Electronics και Home Appliances.

Μία από τις σημαντικές διακρίσεις της LG στα βραβεία του Reviewed.com του USA TODAY είναι εκείνη για την οθόνη LG 21:9 UltraWide Monitor (34UM95).

Η οθόνη UltraWide WQHD 34 ιντσών (33,7 διαγωνίως), η οποία προσφέρει δυνατότητες multitasking και multimedia, καθώς και ευκολίες συνδεσιμότητας, που την καθιστούν ιδανική λύση για gaming, για ταινίες, αλλά και για καθημερινές εργασίες, τιμήθηκε με το βραβείο Best Monitor of the Year”.

Το κορυφαίας τεχνολογίας monitor της LG προσφέρει υψηλότατη οπτική λεπτομέρεια με ανάλυση οθόνης 3440x1440, διαθέτει αναλογία εικόνας 21:9 διευρύνοντας τις συνολικές δυνατότητες μιας οθόνης, ενώ η λειτουργία 4- Screen Split επιτρέπει στους χρήστες να χωρίζουν την οθόνη τους σε τέσσερα τμήματα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα βραβεία “Best of the Year” του Reviewed.com’ απονέμονται κάθε χρόνο από τους συντάκτες του και βασίζονται σε αποτελέσματα από τους συνηθισμένους και επιστημονικούς ελέγχους, τεστ και αξιολογήσεις των προϊόντων του τελευταίου χρόνου. Ο αντικειμενικός και μοναδικός τρόπος που διεξάγονται τα τεστ δίνουν στο Reviewed.com ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, χάρη στις κατανοητές αξιολογήσεις προϊόντων που συγκρίνονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και τα προϊόντα της LG που βραβεύτηκαν, μπορείτε να επισκεφτείτε τα links www.reviewed.com και http://www.lg.com/gr.

μοιράσου το!