Εικόνα & Ήχος

Η νέα UHD Επαγγελματική Οθόνη Digital Signage LS95A της LG είναι Gigantic σε όλα της!

Ποιος εμπορικός χώρος χρειάζεται ένα σύνθετο video wall τεσσάρων οθονών όταν μπορεί να έχει τη νέα, γιγαντιαίων διαστάσεων 98’’ Ultra HD επαγγελματική οθόνη της LG Digital Signage LS95A;

Με εντυπωσιακή διαγώνιο 98 ιντσών, αψεγάδιαστη και ενιαία εικόνα στην προβολή περιεχομένου ψηφιακής σήμανσης, κομψό σχεδιασμό με την υπογραφή της LG, ασυναγώνιστη ευκρίνεια στην εικόνα, ολοζώντανα χρώματα και ενσωματωμένη την πλατφόρμα webOS, η νέα Digital Signage οθόνη LS95A αποτελεί το νέο must-have αντικείμενο του πόθου για κάθε μεγάλο εμπορικό κατάστημα που θέλει να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα brands και τα προϊόντα του!

Δεν υπάρχει επαγγελματίας που δε θα μείνει έκπληκτος από το εξαιρετικό «πακέτο» λειτουργιών και χαρακτηριστικών που ετοίμασε η LG για το νέο επίτευγμά της:    

  • Το εντυπωσιακό πάνελ IPS τεχνολογίας LED του LS95A διαθέτει υπέρ-υψηλή ανάλυση Ultra HD, 4 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD (3.840 x 2.160).
  • Ανάλογα με τις ανάγκες της τοποθέτησης, διαθέτει δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε μορφή “portrait” ή “landscape”, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα της εικόνας.
  • Διαθέτει τεχνολογίες Up-Scaling και Super Resolution για τη μετατροπή περιεχομένου ανάλυσης Full HD σε ανάλυση Ultra HD.
  • Η προηγμένη και απλή στη χρήση πλατφόρμα webOS for Signage εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και επιτρέπει ταυτόχρονα την άμεση και απλή αναζήτησή του.
  • Η πραγματοποίηση των αρχικών ρυθμίσεων γίνεται εύκολα και άνετα χάρη στη λειτουργία Simple Customization.
  • Με το Software Development Kit (SDK) μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Digital Signage εφαρμογή.
  • Μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως μεταξύ άλλων HDMI, DVI-D, RS-232C και USB, σας δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγετε εύκολα και γρήγορα υλικό από εξωτερικές συσκευές.
  • Τέλος, το ενσωματωμένο media player βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και δαπανών, καθώς δεν απαιτείται παραπάνω κόστος για την εγκατάσταση ή συντήρηση άλλων εξωτερικών συσκευών.

 

Λοιπόν, μπορεί να λένε πως τα φαινόμενα απατούν, αλλά η LG έρχεται να το ανατρέψει κι αυτό. Η νέα επαγγελματική οθόνη Digital Signage LS95A είναι Gigantic σε όλα της: από το μέγεθος, τις καινοτομίες και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, μέχρι την τεχνολογική υπεροχή και την αξιοπιστία της! Και, βέβαια, εξίσου gigantic είναι και η τεχνογνωσία, η εμπειρία και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει η LG Business Solutions, τόσο σε επίπεδο pre-sales όσο και after-sales.

μοιράσου το!