Στην Πόλη

Τα Χριστούγεννα θέλουν LG και Top Christmas Movies!

Χριστούγεννα: Τζάκι, δέντρο, στολίδια, Χριστουγεννιάτικα χρώματα κι αρώματα και, βέβαια, cocooning μπροστά από την LG τηλεόρασή σας!

Σας βοηθήσαμε να φτιάξετε την ιδανική εικόνα των Χριστουγέννων; Περιμένετε, δεν τελειώσαμε. Γιατί, τι καλύτερο από το να παρακολουθείτε αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες, παρέα με τους αγαπημένους σας;

Ταινίες ρομαντικές, αστείες, συγκινητικές, ταινίες για όλη την οικογένεια! Εμείς επιλέγουμε τις αγαπημένες μας Χριστουγεννιάτικες ταινίες κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την LG TV σας και να τις απολαύσετε:

Home Alone: Η οικογένεια McCallister φεύγει για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της και ξεχνάει στο σπίτι μια μικρή λεπτομέρεια… τον μικρό Κέβιν! Με slapstick χιούμορ, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και απίστευτα αστείες καταστάσεις, το Home Alone κατατάσσεται πια στις κλασικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες, που μπορείτε να δείτε ξανά και ξανά.

A Christmas Carol: Εδώ πια δε μιλάμε για μία μόνο ταινία, αλλά για δεκάδες, με κεντρικό ήρωα τον τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρούτζ, που τον επισκέπτονται τα φαντάσματα των Χριστουγέννων, σ’ αυτή την κλασσική ιστορία του Κάρολου Ντίκενς που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές. Από τις ομώνυμες κινηματογραφικές μεταφορές του 1938, του 1951 και του 1978, μέχρι την πιο πρόσφατη του 2009 με τον Τζιμ Κάρεϊ, αλλά και τις παραλλαγές της, όπως είναι εκείνες με τους ήρωες του Disney και τα Muppets, όποια ταινία και να δείτε, η αίσθηση είναι πάντα η ίδια: μαγική!  

Love, Actually: Πιθανότατα η πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη κομεντί των τελευταίων ετών, με πολλές παράλληλες τρυφερές και αστείες ιστορίες αποτελεί ένα must-see movie για ερωτευμένους και μη!

Η λίστα με τις αγαπημένες ταινίες, βέβαια, δεν τελειώνει ποτέ. Από το κλασικό It’s a Wonderful Life, το ανατρεπτικό Bad Santa και το σκοτεινό Nightmare Before Christmas, μέχρι το ονειρικό Miracle on the 34thStreet και το ξεκαρδιστικό National Lampoon’s Christmas Vacation, είναι δεκάδες οι ταινίες εκείνες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε ξανά και ξανά, τέτοια εποχή. Και με την LG σύμμαχό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Χριστουγεννιάτικη μαγεία τους θα αποδοθεί έτσι όπως ακριβώς τους αρμόζει!

Καλά Χριστούγεννα!

μοιράσου το!