Στην Πόλη

Υπάρχουν ξωτικά στα Τρίκαλα; Η LG σας καλεί να γνωρίσετε το Μύλο των Ξωτικών!

Τα Τρίκαλα είναι γνωστά για το όμορφο ποτάμι τους, το ενετικό Φρούριο, την παλιά συνοικία Βαρούσι, καθώς και για τα Μετέωρα και το όμορφο Περτούλι σε κοντινή απόσταση από την πόλη. Αυτό, όμως, που ίσως δε γνωρίζετε ορισμένοι, είναι πως τα τελευταία χρόνια τα Τρίκαλα κάθε Χριστούγεννα μετατρέπονται σε άντρο ξωτικών!

Μη φοβάστε, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται. Για την ακρίβεια είναι σκέτη μαγεία!

Αναφερόμαστε φυσικά στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, το οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει το talk of the town από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Αλεξανδρούπολη και την Κρήτη!

Με δωρεάν είσοδο και αμέτρητες δραστηριότητες για μικρούς, αλλά και μεγάλους, στο Μαγικό Μύλο, στο Χριστουγεννιάτικο Fun Park, στην παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη αγορά, στο Εργοστάσιο Σοκολάτας, στο Παγοδρόμιο των Ξωτικών και το Roller Coaster, το μόνο σίγουρο είναι πως αν βρεθείτε αυτά τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα (και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου) θα περάσετε μαγικά!

Μόνο μην ξεχάσετε. Αν περάσετε κι εσείς από την πιο Χριστουγεννιάτικη πόλη της Ελλάδας, να έχετε μαζί το LG smartphone σας. Γιατί τη μαγεία, οφείλετε να τη μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας ;-)     

 

Πηγή φωτογραφίας: http://bit.ly/1E2i0jO

μοιράσου το!