Εικόνα & Ήχος

Στις 77 ίντσες, η νέα LG Curved OLED 4K τηλεόραση μετατρέπει το σαλόνι σας σε σινεμά!

Ξεχάστε το πανί και τον προβολέα, βολευτείτε στην αγαπημένη σας γωνιά του καναπέ, κλείστε τα φώτα (προαιρετικά πάρτε το ποπ κορν ανά χείρας) και απολαύστε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με το νέο κυρτό «κόσμημα» της 77 ιντσών της LG!

Εισακούοντας την επιθυμία σας για μεγαλύτερες οθόνες με αψεγάδιαστη προβολή και απόλυτη λεπτομέρεια, η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα κυρτή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσηςτεχνολογίας OLED (μοντέλο EC980V) με διαγώνιο 77 ιντσών!  

Με άψογη εικόνα και χρώματα πιο «ζωντανά» και απολαυστικά από ποτέ, η νέα OLED τηλεόραση της LG θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην οικιακή ψυχαγωγία και σας προκαλεί να την ανακαλύψετε:

  • Κομψός σχεδιασμός, τεχνολογίας OLED και οθόνη ακόμα πιο λεπτή κι ελαφριά, είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της: Με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel), η νέα τηλεόραση της LG έχει ελαφρά κυρτό σχήμα, προσφέροντας τη βέλτιστη οπτική στο πεδίο του ανθρώπινου ματιού, δεδομένου ότι όλα τα σημεία της οθόνης βρίσκονται σε ίση απόσταση από τα μάτια, και απολαυστική θέαση σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.
  • Χάρη στην τεχνολογία 4 Color Pixel της LG, στα τρία βασικά χρώματα pixel, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε, προστίθεται ένα ακόμα υπό-pixel, το λευκό, το οποίο βελτιώνει το εύρος και την ακρίβεια των χρωμάτων, προσφέροντας ακόμα πιο ρεαλιστική απόδοση.
  • Η προηγμένη τεχνολογία οργανικών διόδων εκπομπής φωτός πετυχαίνει την καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος. Έτσι εξασφαλίζεται η  μοναδική  ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και πιο φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκοτεινό και έντονο.
  • Η λειτουργία LG CINEMA 3D προσφέρει τρισδιάστατη προβολή χωρίς τρεμόπαιγμα και, επιπρόσθετα, ο ταχύτερος ρυθμός ανανέωσης των εικόνων προσφέρει μεγάλη σαφήνεια κίνησης μέσω ενός ρυθμού ανανέωσης σημαντικά ταχύτερου από το ρυθμό ανανέωσης της τεχνολογίας LED.
  • Εξοπλισμένη με την απλή και εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα webOS της LG, σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία Smart+ TV: Η βραβευμένη πλατφόρμα webOS προσφέρει ένα καθαρό, μίνιμαλ περιβάλλον χρήσης για μία απολαυστική περιήγηση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της έξυπνης τηλεόρασης.
  • Τέλος, ο εύκολος χειρισμός αφής προσδίδει κομψότητα στην οθόνη, ενώ καθιστά τον έλεγχο της τηλεόρασης ακόμα πιο εύκολο, με τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της να επιτρέπουν να γίνονται οι βασικές λειτουργίες με ένα απαλό άγγιγμα.

 

Λοιπόν, τι λέτε; Είστε έτοιμοι να νιώσετε τη διαφορά στο home cinema; Η LG σας προκαλεί :-)

μοιράσου το!