Νέες τεχνολογίες

Νέο Music Flow Wi-Fi της LG: Το soundtrack της ζωής σας!

Γίνεται να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική απρόσκοπτα, χωρίς καμία διακοπή, σε όποιο σημείου του σπιτιού σας κι αν βρίσκεστε; Φανταστείτε το κάπως σαν το soundtrack της ζωής σας με ονομασία προέλευσης: LG!

H νέα σειρά συστημάτων ήχου LG Music Flow Wi-Fi που παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες στη διεθνή έκθεση CES® στο Las Vegas έρχεται για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της μουσικής και των ταινιών παγκοσμίως και φέρνει τη non stop μουσική απόλαυση σε οποιοδήποτε σημείο!

Η νέα σειρά περιλαμβάνει το πρώτο φορητό ηχείο Wi-Fi που λειτουργεί με μπαταρία (μοντέλο H4 Portable/NP8350), ανανεωμένα ασύρματα Sound Bars (μοντέλα HS7/LAS750M και HS9/LAS950M), αλλά και ένα νέο 3D Blu-ray Player (μοντέλο BP550). Και, βέβαια, η κάθε συσκευή της νέας σειράς είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS.

Η κάθε συσκευή της νέας σειράς LG Music Flow Wi-Fi μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή και συνδεδεμένη με άλλες φορητές συσκευές, μέσω τεχνολογίας Advanced Wireless Network και Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz), προσφέροντας έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά ηχεία Bluetooth, ο ήχος και η μουσική που αναπαράγουν απευθείας από ένα smartphone δε διακόπτεται όταν κάποιος σας πάρει τηλέφωνο. Επιπλέον, εκτός από τις δικές σας συλλογές μουσικής, τα ηχεία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn!

Αξίζει να δείτε λίγο πιο προσεχτικά μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες του νέου LG Music Flow Wi-Fi:  

  • Στη νέα σειρά Music Flow Wi-Fi περιλαμβάνεται και το LG Η4 Portable/NP8350, το πρώτο ασύρματο ηχείο Wi-Fi με ενσωματωμένη μπαταρία για εύκολη μεταφορά από το ένα δωμάτιο στο άλλο.
  • Η ανανεωμένη σειρά διαθέτει επίσης δύο νέα Wi-Fi Sound Bars που προσφέρουν πλούσιο, βαθύ και καθηλωτικό ήχο – το HS7/LAS750M προσφέρει αψεγάδιαστο ήχο υψηλής ευκρίνειας, ενώ το HS9/LAS950M προσφέρει εξαιρετική, βαθιά ακουστική.
  • Η σειρά LG Music Flow είναι ιδανική για να δημιουργήσει ένα προσωπικό άνετο οικιακό κέντρο ψυχαγωγίας. Σε λειτουργία Home Cinema, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο από τα ηχεία Η4 Portable/ NP8350 με το Wi-Fi Sound Bar ως επιπλέον αριστερό και δεξί κανάλι ήχου, για ακόμα πιο έντονο και εντυπωσιακό ήχο.
  • Κάθε ηχείο μπορεί να ρυθμιστεί αυτόνομα στη σύνθεση, ώστε να προσφέρει την καλύτερη ακουστική ανάλογα με τη θέση του.
  • Το νέο μοντέλο BP5503D Blu-ray Player της LG μπορεί να συνδεθεί με τα ηχεία της σειράς LG Music Flow Wi-Fi προκειμένου να αναπαράγει ήχο από οποιοδήποτε CD ή USB.
  • Χάρη στην εφαρμογή Auto Music Play, η μουσική από το smartphone σας θα ξεκινήσει να παίζει αυτόματα στο ασύρματο ηχείο του συστήματος LG Music Flow, μόλις φτάσετε στο σπίτι. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ακούτε, για παράδειγμα, μουσική από τα ακουστικά σας κατά την διάρκεια της διαδρομής σας από το μετρό στο σπίτι, και αμέσως μόλις φτάσετε σπίτι και μπείτε μέσα, να ξεκινά αυτόματα η αναπαραγωγή της ίδιας μουσικής από το Wi-Fi Sound Bar.
  • Η λειτουργία HomeChatTM σας επιτρέπει να ελέγχετε τις LG συσκευές σας από το smartphone ή το tablet σας μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής μηνυμάτων LINE. Η λειτουργία HomeChat επιτρέπει την υποβολή συγκεκριμένων εντολών με τη χρήση απλής γλώσσας, ενώ μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και βοηθητικά προκειμένου να λαμβάνετε διάφορες ειδοποιήσεις και ενημερώσεις.

 

Λοιπόν, τι λέτε; Είστε έτοιμοι για το soundtrack της ζωής σας; Εσείς το μόνο που έχετε είναι να διαλέξετε την αγαπημένη σας μουσική και αφήστε την LG να σας τη μεταδίδει όπου κι αν βρίσκεστε!

μοιράσου το!