Νέες τεχνολογίες

Tο πρώτο mega-capacity Double Door-in-Door ψυγείο της LG, από τη CES 2015 στην κουζίνα σας!

Είναι το πρώτο mega-capacity ψυγείο της LG που διαθέτει τη διπλή καινοτομία Door-in-DoorTM και έκλεψε τις καρδιές όλων στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση CES του Las Vegas με την πρωτοπορία του και τον out of this world σχεδιασμό του!

To νέο ψυγείο διαθέτει για τη  διευκόλυνσή σας δύο αυτόνομα τμήματα της βραβευμένης καινοτομίας Door-in-DoorTM, προσφέροντάς σας έτσι καλύτερη οργάνωση και εύκολη πρόσβαση, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιεί τη διατήρηση του κρύου αέρα. 

Συγκεκριμένα, το δεξί τμήμα με τη λειτουργία Door-in-DoorTM επιτρέπει πρόσβαση από το εξωτερικό με το απλό πάτημα ενός κουμπιού ενώ ανοίγει και εσωτερικά, κάνοντας έτσι εύκολη τη φόρτωσή του με σνακ, αναψυκτικά, γεύματα και οτιδήποτε χρησιμοποιείται πιο συχνά. Το αριστερό τμήμα με τη λειτουργία Door-in-DoorTM προσφέρει επιπλέον εύκολη πρόσβαση σε αποθηκευτικό χώρο μέσω ενός μικρού μοχλού στη βάση της πόρτας. Η χρήση της καινοτομίας Door-in-DoorTM της LG που αποτρέπει το άνοιγμα της κυρίως πόρτας του ψυγείου, προσφέρει τελικά μείωση στην απώλεια του ζεστού αέρα έως και 47 τοις εκατό, διατηρώντας έτσι τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.[1]

Η τεχνολογία Door-in-Door™ αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς σχεδιαστικές καινοτομίες της LG, ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο mega-capacity ψυγείο που την χρησιμοποιεί εις διπλούν!

Ωστόσο, εκείνο το στοιχείο που τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω στο νέο ψυγείο της LG είναι ο σχεδιασμός και το γυάλινο περίγραμμα στο φινίρισμα της συσκευής:  Χάρη στην εξειδικευμένη κατασκευή του, το νέο ψυγείο διαθέτει επιπλέον περίγραμμα από επεξεργασμένο γυαλί που έχει τοποθετηθεί πάνω από καμπύλο γυαλί. Το φινίρισμα σε μαύρη απόχρωση προσδίδει ακόμη περισσότερη κομψότητα και ευχάριστη αισθητική, ενώ δεν λερώνεται από δαχτυλιές και δεν θολώνει κατά τον καθαρισμό με αποτέλεσμα το ψυγείο να δείχνει πάντα καθαρό. Ταυτόχρονα, είναι εξοπλισμένο με κάδους EasyLift™ που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το ύψος των εσωτερικών ραφιών ώστε να αποθηκεύουν ψηλά μπουκάλια ή μεγάλα μπουκάλια.

Λοιπόν, τι λέτε; Υπάρχει χώρος στην κουζίνα σας για το Mega-Capacity Door-in-Door ψυγείο της LG;


[1] Ποσοστό ρυθμού μείωσης του αέρα μεταξύ ανοίγματος με τη λειτουργία door-in-door σε σύγκριση με παραδοσιακή πόρτα ψυγείου για 10 δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε τεστ μεταξύ συγκρίσιμων μοντέλων με σχεδιασμό LG Door-in-Door™. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με τα μοντέλα και τη διάρκεια της ώρας που μένει ανοιχτή η πόρτα.

 

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ