Στην Πόλη

Το Μουσικό Χωριό στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για δύο μέρες!

Η διεθνής καλλιτεχνική κοινότητα του Μουσικού Χωριού φιλοξενείται και φέτος -για τρίτη συνεχή χρονιά- στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για ένα διήμερο γεμάτο ρυθμό και μουσική!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου όσοι επισκεφθείτε τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λεωφόρο Συγγρού, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια σειρά από μουσικές παραστάσεις και παράλληλες δράσεις, από την παλαιά μουσική μέχρι την ευρωπαϊκή πρωτοπορία.

Ειδικότερα φέτος,  το ιδιαίτερο στίγμα τους θα αφήσουν τα μικρά οργανικά σύνολα και η σολιστική μουσική πράξη, καλύπτοντας ένα φάσμα γραμμένης και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής με υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις, τόσο από το χθες και το σήμερα, όσο και από τα πειραματικά πεδία δράσης και στοχασμού όπου διαγράφεται η μουσική του αύριο.

Με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές εισιτηρίων και καταπληκτικές μουσικές παραστάσεις και συναυλίες για όλα τα γούστα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επιλέξετε να βρεθείτε στο «Μουσικό Χωριό στη Στέγη», δεν θα το μετανιώσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών [http://www.sgt.gr/gr/programme/event/1760]

Αν, πάλι, επιλέξετε να μείνετε στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο για να πάτε την Κυριακή ξεκούραστοι να ψηφίσετε (μην ξεχνιόμαστε!), τουλάχιστον κάντε το με στυλ: βάλτε την αγαπημένη σας μουσική στο LG Hi-Fi σας και ταξιδέψτε νοερά στο δικό σας «Μουσικό Χωριό». ;-)      

 

μοιράσου το!