Εικόνα & Ήχος

Η LG παρουσιάζει τα καλύτερα Gaming Monitors για τα αγαπημένα σας παιχνίδια!

Αν είστε λάτρεις PC παιχνιδιών τύπου First Person Shooter (FPS) και Real Time Strategy (RTS), τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Η LG κατανοεί τη λαχτάρα σας να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά από τους εχθρούς σας και να βιώνετε την απόλυτη gaming εμπειρία.

Θέλοντας να χορτάσουμε τη δίψα των FPS και των RTS gamers, συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που θα επαναπροσδιορίσουν τις προδιαγραφές σας για μία νέου επιπέδου εμπειρία στο gaming. Σας παρουσιάζουμε την καλύτερη σειρά gaming monitors της LG, τα 24GM77 και UM65, που συνδυάζουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και design ώστε να σας χαρίσουν την απόλυτη και πιο απολαυστική gaming εμπειρία που είχατε ποτέ.

Σκοτώστε τους εχθρούς σας πριν από οποιονδήποτε άλλον

Κατά την επιλογή των καλύτερων gaming monitors για FPS gaming, τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να ψάχνουν οι gamers είναι ο ρυθμός ανανέωσης (refresh rate) και ο χρόνος απόκρισης (respond time). Το gaming monitor 24GM77 της LG σας προσφέρει τον πιο προηγμένο ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz, μειώνοντας έτσι σημαντικά τη θολούρα στην κίνηση και εξασφαλίζοντάς σας ultra-smooth δράση. Αν χρησιμοποιείτε ακόμη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 60 Hz, πρέπει να γνωρίζετε ότι χάνετε την απόλυτη gaming εμπειρία των υψηλής ποιότητας παιχνιδιών χωρίς τα ενοχλητικά είδωλα στην εικόνα. Παράλληλα, το 24GM77 της LG μειώνει τη θολούρα στην κίνηση, εισάγοντας ένα εικονικό καρέ που δίνει χρόνο απόκρισης πιο γρήγορο από 1ms. Απλά ανοίξτε τη λειτουργία MOTION 240 και θα βιώσετε αποτέλεσμα ανάλογο με την αλλαγή ενός καρέ 240 φορές.  

Επίσης, με το 24GM77 της LG μπορείτε να επωφεληθείτε και από τη λειτουργία Dynamic Action Sync (DAS) και το Black Stabilizer. Με τη λειτουργία Dynamic Action Sync (DAS), οι FPS gamers μπορούν να δουν κάθε στιγμή του παιχνιδιού σε αληθινό χρόνο, καθώς συγχρονίζει τις αισθήσεις σας με σκηνές που συμβαίνουν σε αληθινό χρόνο και λαμβάνουν χώρα σε ένα παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό. Το Black Stabilizer από την άλλη πλευρά, αισθάνεται αυτόματα τα πιο σκοτεινά σημεία στις εικόνες ενός παιχνιδιού και τα φωτίζει περισσότερο, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πιο εύκολα τους εχθρούς που κρύβονται στο σκοτάδι. Με συμμάχους σας τις δύο παραπάνω λειτουργίες μπορείτε να καταστρέψετε τους εχθρούς σας πριν από οποιονδήποτε άλλο! 

    

Βελτιώστε το σκορ σας με καλύτερο οπτικό πεδίο (FOV)

Όπως με οποιαδήποτε οθόνη, το wide screen monitor και η υψηλή ανάλυση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός πραγματικού gaming monitor.

Αυτό που καθιστά το UM65 το ιδανικό μόνιτορ ιδιαίτερα για RTS παιχνίδια είναι η αναλογία 21:9 με ανάλυση 2560 X 1080 που προσφέρει καταπληκτική ποιότητα εικόνας. Η ευρεία και βολική οθόνη αναλογίας 21:9 παρέχει μια επιπλέον διάσταση στα παιχνίδια σας που οι υπάρχουσες οθόνες 16:9 δεν μπορούν να σας προσφέρουν. Οι καλύτερες λεπτομέρειες και οι υψηλότερης ευκρίνειας εικόνες προσφέρουν καλύτερο οπτικό πεδίο, που είναι αναγκαίο στο RTS gaming. Το συγκεκριμένο μόνιτορ βγαίνει σε τρία διαφορετικά μεγέθη -34, 29 και 25 ίντσες ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες. Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο και βελτιώστε την gaming εμπειρία σας με περισσότερες πληροφορίες πάνω στην οθόνη σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα gaming monitors της LG συνδυάζουν τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά για τη δική σας καλύτερη gaming εμπειρία και διασκέδαση. Εξασφαλίστε περισσότερες νίκες για σας, με τα καλύτερα gaming monitors! Aναζητήστε τα σύντομα και στην ελληνική αγορά!

μοιράσου το!