Στην Πόλη

Η Καμεράτα φέρνει τους Beatles στο Μέγαρο Μουσικής!

Ήταν το συγκρότημα που επηρέασε την pop κουλτούρα όσο κανένα άλλο. Άφησαν πίσω τους τραγούδια διαχρονικά, έξυπνα, παιχνιδιάρικα, συγκινητικά, απλά συγκλονιστικά. Ένα παγκόσμιο φαινόμενο που έβαλε τη σφραγίδα του σε μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ του 20ου αιώνα.

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου η μουσική του μεγάλου αυτού συγκροτήματος «ζωντανεύει» στο Μέγαρο Μουσικής, με έναν ιδιαίτερο, αλλιώτικο τρόπο. Η Καμεράτα παρουσιάζει τη μουσική των διάσημων «Σκαθαριών» από το Λίβερπουλ σε ευφάνταστες συμφωνικές ενορχηστρώσεις του Νίκου Πλατύραχου, διατηρόντας το μοναδικό ύφος και τη δυναμική των τραγουδιών τους, αλλά εμπλουτίζοντάς τα παράλληλα με το μεγαλείο του συμφωνικού ήχου.

Πρόκειται για την παράσταση “Beatles Tribute Project” που, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε όταν πρώτο-παρουσιάστηκε τον προηγούμενο Ιούλιο στο Ηρώδειο, επιστρέφει για να μας ταξιδέψει με τα πιο γνωστά τραγούδια της θρυλικής μπάντας.

Στους ρόλους των τεσσάρων «Σκαθαριών είναι οι Κώστας Βασιλιάγκος, Δώρος Δημοσθένους, Βασίλης Γισδάκης και juststeve, ενώ Special guest κάνουν οι ΜΕΛΙSSES.  

Απολαύστε το παρακάτω τραγούδι από την πρόσφατη εμφάνιση των Μελισσών στην παρουσίαση του The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Ηρώδειο:

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά και πριν πάτε στο Μέγαρο Μουσικής, μπείτε στο κλίμα της παράστασης ακούγοντας τη μουσική των Beatles στο LG Hi-Fi σας ή στο LG smartphone σας.

Let it Be λοιπόν, γιατί Lifes Good!

μοιράσου το!