Νέες τεχνολογίες

Το πρωτοποριακό TWIN WashTM της LG: Μ’ ένα σμπάρο, δύο πλύσεις!

Οι στοίβες με τα άπλυτα ρούχα είναι ένας εφιάλτης. Παραδεχθείτε το. Και, βέβαια, ο εφιάλτης συνήθως είναι πολλαπλός: μάλλινα, βαμβακερά, πετσέτες, ρούχα ευαίσθητα –όλα είναι εκεί και περιμένουν να πλυθούν.

Λοιπόν, υπάρχει λύση; Υπάρχει! Πρόκειται για τη νέα κατηγορία πλυντηρίων ρούχων που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη  Διεθνή Έκθεση CES 2015, TWIN Wash™!

Το επαναστατικό μπροστινό σύστημα φόρτωσης TWIN Wash™, πρώτο στο είδος του, επιτρέπει την ταυτόχρονη πλύση δύο ξεχωριστών φορτίων! Ναι, δύο ξεχωριστές πλύσεις ταυτόχρονα!

Το πρωτοποριακό σύστημα TWIN Wash™ της LG σας δίνει τη δυνατότητα να πλένετε δύο φορτία ταυτόχρονα, με το πρώτο στην κύρια πλύση και το δεύτερο στο mini πλυντήριο που είναι τοποθετημένο στο βάθρο από κάτω. Το mini πλυντήριο είναι ιδανικό για ευαίσθητα ρούχα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ή ιδιαίτερες ρυθμίσεις πλύσεων.

Το σύστημα TWIN Washτροφοδοτείται από το mini washer (Μοντέλα WD100C * / WD200C *), το πρώτο compact πλυντήριο παγκοσμίως που βρίσκεται τοποθετημένο στο κατώτερο μέρος της συσκευής σε ένα κρυφό βάθρο, που όμως προσφέρει μία νέα γκάμα επιλογών πλύσης. Η σχεδιαστική αυτή καινοτομία σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα δεύτερο πλυντήριο που δεν απαιτεί επιπλέον χώρο. Το mini washer μπορεί να συνδυαστεί με κάθε πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης της LG και αποτελεί την ιδανική λύση για μικρά, εξειδικευμένης φροντίδας φορτία με είδη ρουχισμού ή υφάσματα που είναι πιο ευαίσθητα.

Τι λέτε; Είστε έτοιμοι για την νέα εποχή στο πλύσιμο των ρούχων; Μεγαλύτερη ευελιξία, ευκολία και αποτελεσματικότητα και ρούχα πιο καθαρά από ποτέ. Μ’ ένα σμπάρο… αμέτρητα τρυγόνια!  ;-)

μοιράσου το!