Τα Νέα Μας

Διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα από LG και ΣΚΑΪ γιατί …Life’s Good!

Το motto της LG το γνωρίζετε: Lifes Good!’ Είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας, η δέσμευσή μας προς όλους εσάς για μια καλύτερη ζωή, μέσα από τα κορυφαία και καινοτόμα τεχνολογικά μας προϊόντα!

Στο κλίμα αυτό, η LG συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ για να σας προσφέρει μικρές απολαύσεις και αξέχαστες στιγμές, μέσω της δημοφιλούς πρωτοβουλίας lifes Good.gr!

Ειδικότερα φέτος, η συνεργασία LG-ΣΚΑΪ έχει ως στόχο της να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, έμπνευσης και χαράς σε ακόμα περισσότερους από εσάς.

Εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές πρεμιέρες, εκδρομές και εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος που θα κάνουν τη ζωή πιο απολαυστική, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές, είναι μερικά από τα δώρα που έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε, μέσα από διαγωνισμούς που διοργανώνονται δύο φορές το μήνα.  

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός! Μέσω της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής συχνότητας του ΣΚΑΪ, αλλά και της ιστοσελίδας www.lifeisgood.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε για κάθε νέα δραστηριότητα και να διεκδικήσετε θέσεις για εσάς και την παρέα σας.  Έτσι, δηλώνοντας συμμετοχή με ένα απλό SMS ή ακολουθώντας αυτό το link, όλοι μπορείτε να διεκδικήσετε προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσετε την κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας «Το Μυστικό της Ευτυχίας» ή το δυναμικό βιωματικό σεμινάριο του Αντώνη Καλογήρου με θέμα «Η ζωή είναι ωραία». Και φυσικά, σύντομα θα ακολουθήσουν πληροφορίες για ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις!

Όλοι οι τυχεροί θα ενημερώνονται την ημέρα της κλήρωσης με ειδικό SMS, ενώ τα ονόματά θα ανακοινώνονται και στο www.lifeisgood.gr. Τέλος, παράλληλα με τους μεγάλους διαγωνισμούς, η LG και ο ΣΚΑΪ προσφέρουν και πολλές μικρές εκπλήξεις που θα είναι διαθέσιμες στην σελίδα του Facebook Lifes Good.gr.

Τώρα ξέρετε. Για μικρές απολαύσεις, που δημιουργούν αξέχαστες στιγμές και κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο ωραία… lifes Good.gr

[Σημ: Οι θεματικοί διαγωνισμοί θα διαρκέσουν μέχρι και τον Απρίλιο του 2015]. 

μοιράσου το!