Νέες τεχνολογίες

Οι πιο τεχνολογικά εξελιγμένες επαγγελματικές οθόνες στην έκθεση ISE 2015 από την LG!

Είναι λογικό και απολύτως θεμιτό οι επαγγελματίες να αποζητούν το καλύτερο για τις επιχειρήσεις τους. Και όταν το καλύτερο αφορά σε Smart επαγγελματικές οθόνες και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2015 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες (10-12/2) στο Άμστερνταμ, στην Ολλανδία, και ειδικότερα στο περίπτερο της LG!

H LG συμμετέχει στην έκθεση με νέες, καινοτόμες οθόνες Business-to-Business (B2B) και παρουσιάζει λύσεις digital signage και νέες σειρές επαγγελματικών τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής επαγγελματικής Digital Signage οθόνης 105 ιντσών ULTRA HD, της νέας επαγγελματικής Transparent (διάφανης) οθόνης που με τις κατάλληλες εφαρμογές μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαδραστική πόρτα ψυγείου, λύσεις webOS, καθώς και πολλά ακόμα προϊόντα.

Πάρτε κι εσείς μια γεύση από τα super LG προϊόντα για επαγγελματίες που παρουσιάζονται στην ISE 2015:

Smart Digital Signage και Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις με πλατφόρμα webOS για την απόλυτη οπτική εμπειρία!

Η LG παρουσίασε στην ISE 2015 τις νέες Smart Digital Signage επαγγελματικές οθόνες και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις με πλατφόρμα webOS.

Χάρη στη πλατφόρμα webOS, οι LG Smart Digital Signage οθόνες και webOS ξενοδοχειακές τηλεοράσεις μπορούν να λαμβάνουν άμεσα ενημερώσεις μέσω smartphone ή tablet, ενώ η δυνατότητα σύνδεσής τους με WiFi δεν απαιτεί επιπρόσθετη καλωδίωση ή ειδική εσωτερική υποδομή για την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έτσι, οι επισκέπτες ενός ξενοδοχείου, εκτός από το να παρακολουθούν τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες, μπορούν να χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να λαμβάνουν πληροφορίες για υπηρεσίες ή αξιοθέατα και δραστηριότητες!

Με τις νέες λύσεις Room Management System’ (RMS) κορυφαίας τεχνολογίας της LG, οι τηλεοράσεις δεν έχουν απλά πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, αλλά επιτρέπουν στους επισκέπτες ενός ξενοδοχείου να διαμορφώσουν το περιβάλλον του δωματίου τους χωρίς καν να σηκωθούν από το κρεβάτι! Πως; Δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ρυθμίζουν εξ αποστάσεως το φωτισμό, τη θέρμανση, τον κλιματισμό ή ακόμα και τις κουρτίνες του δωματίου! Αυτές δεν είναι Smart TVs, είναι η τεχνολογία στην υπηρεσία του πελάτη!

Επιπλέον, η LG παρουσίασε τη νέα οθόνη Mirror Display, που συνδυάζει μία οθόνη αφής με έναν μεγάλο καθρέφτη. Αναρωτιέστε σε τι μπορεί να χρησιμεύσει μια τέτοια τεχνολογία; Με την εγκατάσταση των κατάλληλων εφαρμογών, η οθόνη αυτή μπορεί να μετατραπεί σε ένα διαδραστικό monitor με πληθώρα λειτουργιών, όπως π.χ. η λειτουργία Virtual Fitting, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ‘δοκιμάζει’ ρούχα εικονικά χωρίς να χρησιμοποιεί τα δοκιμαστήρια, ή ακόμα και να αλλάζει το χρώμα τους ακουμπώντας απλά την οθόνη!

Digital Signage λύση στο ψυγείο; Ναι, με την Transparent (Διάφανης) Οθόνη–Πόρτα Ψυγείου της LG!

Φανταστείτε ένα ψυγείο που όχι μόνον προβάλει διαφημιστικά μηνύματα στην πόρτα του, αλλά μπορείτε να δείτε και τι ακριβώς βρίσκεται στο εσωτερικό του, χάρη στη διάφανη πόρτα του! Εικόνα από το μέλλον; Όχι, εικόνα από την ISE 2015! Γιατί η LG παρουσίασε τη νέα Transparent (Διάφανη) Οθόνη-Πόρτα Ψυγείου που διαθέτει ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα διαφάνειας και φωτεινότητας, με ταυτόχρονα μειωμένη κατανάλωση ενέργειας!

Είναι τεράστιες, είναι καταπληκτικές, είναι οι Ultra-wide ULTRA HD Digital Signage οθόνες της LG!

Last but not least, η LG παρουσίασε στην ISE 2015 μία νέα σειρά από ultra-wide επαγγελματικές οθόνες ULTRA HD Digital Signage στις 84, 98 και 105 ίντσες. Όλα τα παραπάνω προϊόντα προσφέρουν ρεαλιστική ποιότητα εικόνας με ολοζώντανα χρώματα και ευκρίνεια τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις συμβατικές οθόνες Full HD. Επιπλέον, η καινοτομική λειτουργία Interactive White Board (IWB-Διαδραστικός Λευκός Πίνακας) επιτρέπει στους χρήστες σε γραφεία ή σχολεία να μοιράζονται πρακτικά μίας συνεδρίασης ή σημειώσεις μαθημάτων μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο από το laptop ή το tablet τους. Τέλος, η λειτουργία του διαδραστικού πίνακα μπορεί να ελέγχεται εξ’ αποστάσεως από συσκευές στο ίδιο δίκτυο, ενώ το multi-touch μοντέλο των 84 ιντσών μπορεί να εντοπίσει μέχρι και δέκα σημεία επαφής ταυτόχρονα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε πολύ περισσότερους χρήστες να αλληλεπιδρούν με την οθόνη την ίδια στιγμή!

 

 

μοιράσου το!