Στην Πόλη

Αποκλειστικό σεμινάριο του Α. Καλογήρου για τους τυχερούς του διαγωνισμού ‘Life’s Good’!

Life is Good ή αλλιώς Η Ζωή είναι Ωραία. Αυτή είναι η φιλοσοφία της LG, αυτός ήταν και ο τίτλος του σεμιναρίου που παρακολούθησαν οι τυχεροί που δήλωσαν συμμετοχή στο life's good.!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΣΚΑΙ και της LG, δύο φορές το μήνα διασκεδαστικές αφορμές δίνουν την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσει προσκλήσεις για διαφορετικές δραστηριότητες και θεάματα που θα κάνουν τη ζωή πιο απολαυστική, προσφέροντας στιγμές διασκέδασης, έμπνευσης και χαράς. Αυτή τη φορά διοργανώθηκε ένα βιωματικό σεμινάριο από τον εισηγητή μεθόδων Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης Αντώνη Καλογήρου.

Τι είναι η ζωή; Είναι ωραία, είναι αγώνας, είναι περιπέτεια;

Οι  τυχεροί του διαγωνισμού ‘Life’s Good’, είχαν  την ευκαιρία να πάρουν τις απαντήσεις τους μέσα από αυτό το δυναμικό, ιδιαίτερο και βιωματικό σεμινάριο κατά τη διάρκεια του οποίου ο κος Καλογήρου ανέφερε ότι «η ζωή είναι ένα παιχνίδι και όταν μάθουμε τους κανόνες του και από τον τρόπο που παίζεται μπορούμε να το απολαύσουμε γιατί από μόνο του, από τη φύση του είναι υπέροχο, γι'αυτό και η ζωή είναι υπέροχη, είναι θαυμάσια, είναι ωραία. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε λάθος ή δεν μάθαμε καθόλου τους κανόνες και γι'αυτό έχουμε δυσκολίες.»

Για τις επόμενες δράσεις του ΣΚΑΙ και της LG μπορείτε να ενημερώνεστε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ αλλά και από την ιστοσελίδα www.lifeisgood.gr.

Πάρτε μέρος στην πιο Life is Good εμπειρία! 

μοιράσου το!