Τα Νέα Μας

Εδώ και 2 χρόνια η LG πρώτη παγκοσμίως σε πωλήσεις 21:9 Monitors!

Όλος ο κόσμος όταν ψάχνει για monitors 21:9 το πρώτο πράγμα που θα δει, είναι LG. Δεν το λέμε εμείς, οι αριθμοί το λένε. Και είναι εντυπωσιακοί!

Τα στοιχεία προέρχονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Πληροφοριών (International Data Corporation – IDC) και δείχνουν πως η σειρά monitor IPS 21:9 UltraWide της LG διατηρεί την πρώτη θέση σε πωλήσεις παγκοσμίως για 8 ολόκληρα συνεχόμενα τρίμηνα!

Με ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι όλων των ανταγωνιστών και συνολικό μερίδιο αγοράς πολύ κοντά στο 80%, σύμφωνα με τις μετρήσεις που διενεργεί το IDC κάθε τρίμηνο για τις πωλήσεις των PC Monitors μέσω της υπηρεσίας 'Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker’, η LG ηγείται των πωλήσεων στην κατηγορία των monitor 21:9 από το πρώτο τρίμηνο (Q1) του 2013 έως και το τέταρτο τρίμηνο (Q4) του 2014. Δηλαδή, τα τελευταία δύο χρόνια!

Και, βέβαια, όσοι έχετε βιώσει την εμπειρία χρήσης ενός monitor 21:9 της LG δεν σας εκπλήσσουν τα παραπάνω αποτελέσματα. Γιατί τα  21:9 UltraWide monitors της LG έχουν σχεδιαστεί με βάσει τις μοναδικές δικές σας ανάγκες.

Οι graphic designers καθώς και οι multimedia editors, εκτιμούν την καθαρότητα της εικόνας, την ακρίβεια των χρωμάτων και τα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την παραγωγικότητα των μοντέλων monitor 21:9 της LG:

  • Η εκτεταμένη IPS οθόνη, αξιοποιεί τnν ολοένα και πιο δημοφιλή αναλογία διαστάσεων 21:9, καθώς επίσης και την εκπληκτική UltraWide QHD ανάλυση.
  • Τα monitor της LG επίσης υποστηρίζουν διάφορες εναλλακτικές συνδεσιμότητας όπως το Thunderbolt™ 2, το οποίο προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 20Gbps, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια επεξεργασίας φωτογραφίας μεγάλου μεγέθους και αρχείων video.
  • Τέλος, τα monitor UltraWide μπορούν να ‘απεικονίσουν’ πάνω από το 99 τοις εκατό του χρωματικού χώρου sRGB και επιτρέπουν τo calibration του hardware της οθόνης μέσω του λογισμικού True Color Finder της LG και του ενσωματωμένου calibrator, αποδίδοντας σαφήνεια και χρώμα.

Και, φυσικά, το μέλλον των IPS 21:9 UltraWide monitors της LG διαγράφεται εξίσου λαμπρό!

Στη φετινή CES 2015 η LG παρουσίασε μία διευρυμένη γκάμα νέων μοντέλων UltraWide monitors, όπως το 21:9 UltraWide Gaming Monitor τεχνολογίας  AMD FreeSync, το πρώτο παγκοσμίως κυρτό monitor 34 ιντσών 21:9 με επεκτεινόμενη οθόνη, το 21:9 Curved UltraWide Multi-Display και το Digital Cinema 4K Monitor για εκπληκτικά χρώματα και μεγάλη ευκρίνεια.

Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως η ανοδική πορεία των LG monitors θα συνεχιστεί εξίσου δυναμικά. Έτσι έχουν τα γεγονότα. Πρώτα κατακτούμε τις καρδιές σας και στη συνέχεια τον κόσμο ολόκληρο!

μοιράσου το!