Τα Νέα Μας

Νέο super κατάστημα της Adidas με υπογραφή LG!

Είναι το νέο «σπίτι» της adidas, βρίσκεται στο Ελληνικό, αποτελεί το μεγαλύτερο ως τώρα κατάστημα της γνωστής εταιρείας στην Ελλάδα και έχει την υπογραφή της LG! Και μπορούμε να σας βεβαιώσουμε πως ο «γάμος» ανάμεσα στη διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών και την LG κλέβει τις εντυπώσεις!

Όσοι βρεθείτε στο νέο κατάστημα της Adidas, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά το ολοκληρωμένο σύστημα digital signage της LG, το οποίο εγκαταστάθηκε εκεί για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της Adidas για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις τελευταίες τάσεις του αθλητισμού και τις σειρές των προϊόντων της.

Συγκεκριμένα, στους χώρους του καταστήματος εγκαταστάθηκαν επαγγελματικές οθόνες  LS33A  των 47’’ με ενσωματωμένο media player και πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης LG SuperSign Lite, για την προβολή ψηφιακού περιεχομένου υψηλής ποιότητας και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ο κομψός σχεδιασμός με λεπτό πλαίσιο των επαγγελματικών οθονών της LG ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος των καταστημάτων της Adidas και δίνουν έναν ξεχωριστό «αέρα» που, δίχως άλλο, εντυπωσιάζει τον επισκέπτη.

Και τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος digital signage της LG, όμως, δεν πάνε πίσω:

  • Η σειρά LS33A της LG περιλαμβάνει οθόνες τεχνολογίας LED Full HD, ανάλυσης 1920 x 1080, με πάνελ IPS, ενώ διαθέτει δυνατότητα τοποθέτησης κάθετα και οριζόντια για προβολή περιεχομένου σε μορφή “portrait” ή “landscape”, χωρίς καμία αλλοίωση της ποιότητας της εικόνας.
  • Με πάχος μόλις 55,5 mm και λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους 8,5 mm, οι επαγγελματικές οθόνες LS33A μπορούν εύκολα να τοποθετούνται σε οποιοδήποτε χώρο, ενώ είναι ενεργειακά αποδοτικές, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης.
  • Χάρη στο ενσωματωμένο media player, η αναπαραγωγή περιεχομένου από εξωτερικές πηγές γίνεται ακόμα πιο εύκολα, εξοικονομώντας περαιτέρω στο συνολικό κόστος της επένδυσης.
  • Επιπλέον, η σειρά είναι εξοπλισμένη με την πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης LG SuperSign Lite, η οποία υποστηρίζει από την εύκολη και γρήγορη δημιουργία του περιεχομένου, έως και τον προγραμματισμό και τη διανομή του σε όλο το δίκτυο οθονών της επιχείρησης.
  • Παράλληλα, οι επαγγελματικές οθόνες LG LS33A προσφέρουν τη δυνατότητα ελέγχου του περιεχομένου μέσω του δικτύου.
  • Τέλος, οι οθόνες διαθέτουν διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως RGB in, HDMI, RS-232C, USB και LAN, επιτρέποντας έτσι τη μεταφορά και τη χρήση του υλικού άμεσα, χωρίς την ανάγκη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αν, λοιπόν, ο δρόμος σας φέρει στο Ελληνικό, μην το σκεφτείτε ούτε στιγμή: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Adidas και την LG!  

 

μοιράσου το!