Στην Πόλη

Η πιο διασκεδαστική “Life’s Good” μέρα στο Adventure Park στην Μαλακάσα

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη δράση, ξεγνοιασιά και διασκέδαση στη φύση. Οι τυχεροί που την απόλαυσαν (μικροί και μεγάλοι) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια σειρά από απίστευτα διασκεδαστικές δραστηριότητες και να βιώσουν τη μοναδική αυτή ευκαιρία για μία εξόρμηση στη φύση γεμάτη εναέριες διαδρομές, περιπέτεια και ασυγκράτητη δράση μέσα στο δάσος!

Αναφερόμαστε στη μέρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο Adventure Park στην Μαλακάσα που διοργάνωσαν η LG και ο ΣΚΑΪ για 100 τυχερούς, στο πλαίσιο της κοινής τους ενέργειας life’s good.gr.

Το Adventure Park είναι ένας μοναδικός χώρος αναψυχής, όπου διοργανώνονται δραστηριότητες σχετικές με την φύση που είναι προσιτές σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται (κάθε φύλου και ηλικίας, ασχέτως φυσικής κατάστασης). Έτσι, οι 100 τυχεροί του ‘Life’s Good’ είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μικρή «περιπέτεια», επιλέγοντας να «πετάξουν» από δέντρο σε δέντρο, σε ύψος μέχρι 15 μέτρα, με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, και ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία ‘Life’s Good’ – που επιτάσσει πως η ζωή είναι ωραία κάθε μέρα, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους– οι τυχεροί της ενέργειας life’s good.gr ανακάλυψαν πολλούς και νέους διαφορετικούς λόγους να χαμογελάνε, να διασκεδάζουν και να αισθάνονται όμορφα μέσα απ’ αυτή την ιδιαίτερη απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης που τους προσέφεραν ο ΣΚΑΪ και η LG.   

Αν θέλετε να πάρετε και εσείς μέρος σε μία από τις επόμενες Life is Good εμπειρίες του ΣΚΑΙ και της LG μπορείτε να ενημερωθείτε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ αλλά και από την ιστοσελίδα www.lifeisgood.gr.

 

 

 

μοιράσου το!