Νέες τεχνολογίες

Το μέλλον είναι εδώ: Οι νέες τηλεοράσεις 4K ULTRA HD UF85 της LG ήρθαν στην Ελλάδα!

Προσφέρουν εικόνα υψηλής ευκρίνειας 4Κ όπως δεν την έχετε δει ποτέ ξανά πριν. Ο κομψός σχεδιασμός Cinema Screen με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο προσελκύει όλα τα μάτια πάνω τους, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά τους, προσφέρουν μία απολαυστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας κινηματογραφικού επιπέδου που θα σας γίνει εθισμός.

Είναι η νέα σειρά τηλεοράσεων 4K ULTRA HD UF85 της LG, που μόλις κατέφθασαν στην ελληνική αγορά, με μοναδικό σκοπό να φέρουν το μέλλον των τηλεοράσεων στο σπίτι σας!

Με τηλεοράσεις 65 και 55 ιντσώνπάνελ τεχνολογίας IPS Ultra HD ανάλυσης 4K (3840 x 2160), υψηλής ευκρίνειας και χρωματικής ακρίβειας, για την προβολή ρεαλιστικών εικόνων με ζωντάνια στα χρώματα, η νέα σειρά UF85 της LG είναι εδώ για να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες στην τηλεοπτική απόλαυση. Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε μερικές από τις καινοτομίες των νέων τηλεοράσεων της LG:   

  • Η λειτουργία True 4K Engine μετατρέπει τις χαμηλότερες σε ανάλυση εικόνες σε αντίστοιχες ποιότητας 4Κ.
  • Xάρη στη λειτουργία Triple XD Engine της LG, η νέα σειρά UF85 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τελειότητας στο χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια, για την καλύτερη δυνατή απόδοση.
  • Ο κομψός σχεδιασμός οθόνης Cinema Screen Design της σειράς προσφέρει μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία, ενώ το πολύ λεπτό πλαίσιο (bezel) έχει ως αποτέλεσμα οι εικόνες να φαντάζουν ότι αιωρούνται μπροστά στο θεατή.
  • Η λειτουργία 4K 3D της LG αποδίδει τρισδιάστατες εικόνες γεμάτες ρεαλισμό, χάρη στην υπέρ-υψηλή ανάλυση και τα έντονα χρώματα, ενώ αντίστοιχα εντυπωσιακός είναι και ο ήχος, αφού η νέα σειρά LG UF85 διαθέτει λειτουργία ULTRA Surround’ σχεδιασμένη σε συνεργασία με την Harman/Kardon, που προσφέρει πλούσιο, βαθύ ήχο, απόλυτα ταιριαστό με την εξαιρετικής ποιότητας εικόνα.
  • Και φυσικά, όπως όλες οι τηλεοράσεις της LG για το 2015, έτσι και η νέα σειρά διαθέτει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0. Η νέα έκδοση διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά εντυπωσιακών λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία πολύ πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο φυσική.

 

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4K ULTRA HD UF85 ξεκίνησε να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαρτίου 2015 και σας περιμένει να την ανακαλύψετε!

μοιράσου το!