Νέες τεχνολογίες

Η LG #1 στις πωλήσεις πλυντηρίων παγκοσμίως για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Σύγχρονα, αξιόπιστα, με εξαιρετική αντοχή, πρωτοποριακό design, καινοτόμες λειτουργίες και χαμηλή κατανάλωση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα πλυντήριο ρούχων; Για την ακρίβεια, τι άλλο να ζητήσει κανείς από το νούμερο 1 πλυντήριο σε πωλήσεις στον κόσμο;

Φυσικά αναφερόμαστε στα πλυντήρια ρούχων της LG, η οποία για έβδομη συνεχόμενη χρονιά αναγνωρίστηκε ως το Νο.1 brand στα πλυντήρια ρούχων για το 2014, με μερίδιο 12,4 % της παγκόσμιας αγοράς πλυντηρίων*!  Μάλιστα, στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης, η LG ήταν επίσης το top brand παγκοσμίως για το 2014, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με μερίδιο αγοράς 14.7%* και Νο.1 brand στην εξαιρετικά –πιο πολύ δε γίνεται– ανταγωνιστική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών για όγδοο συνεχόμενο έτος!

Καινοτομίες, αξιοπιστία, αντοχή: το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Αν δεν είστε ένας από τους εκατομμύρια κατόχους πλυντηρίου LG, θα αναρωτιέστε σε τι μπορεί να οφείλεται αυτή η επιτυχία των πλυντηρίων μας. Η απάντηση είναι απλή.

Η επιτυχία των πλυντηρίων της LG οφείλεται κατά κύριο λόγο σε μια σειρά καινοτομικών χαρακτηριστικών που έχει ενσωματώσει στις τεχνολογίες πλύσης. Έτσι, για παράδειγμα, μεταξύ άλλων:

- Ο κινητήρας ‘Inverter Direct Drive’ συνδέεται άμεσα με το τύμπανο του πλυντηρίου, αυξάνοντας τις επιδόσεις και την αντοχή της συσκευής, μειώνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο θορύβου.

- Η τεχνολογία της LG ‘6 Motion’, μέσα από τις 6 διαφορετικές κινήσεις που πραγματοποιεί ο κάδος ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλεγεί, προσφέρει υψηλή απόδοση στην πλύση και φροντίδα στα υφάσματα.

- Και μια ακόμη σημαντική καινοτομία της LG είναι η τεχνολογία TurboWash™, η οποία χρησιμοποιεί σωματίδια νερού υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό των ρούχων, μειώνοντας έτσι δραματικά το χρόνο πλύσης στα 59 λεπτά.  

Εκτός των σημαντικών καινοτομιών που έχουν διευκολύνει τις ζωές των καταναλωτών, τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της LG έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως για την εξαιρετική τους αξιοπιστία και αντοχή, από έντυπα με ηγετική θέση στα καταναλωτικά αγαθά, από χώρες όπως η Ισπανία (OCU-Compra Maestra), η Ιταλία (Altroconsumo) και η Αυστραλία (Choice), ενώ ένα άλλο σημαντικό έντυπο των Ηνωμένων Πολιτειών αξιολόγησε τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της LG ως τα πιο αξιόπιστα για το 2014 για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Τέλος, η «Γερμανική Ένωση για της Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες και τις Τεχνολογίες Πληροφοριών» (VDE) και άλλοι καταναλωτικοί οργανισμοί έχουν αναγνωρίσει τα πλυντήρια της LG για την αντοχή τους**. Η LG επιπλέον έχοντας εμπιστοσύνη στη τεχνολογία Direct Drive, προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για την καλή λειτουργία του μοτέρ.

Τα τελευταία 7 χρόνια, λοιπόν, τα πλυντήρια της LG έχουν κατακτήσει τις αγορές με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, την αξιοπιστία στην απόδοση και τον σχεδιασμό υψηλής αισθητικής που διαθέτουν. Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά!

*  Σύμφωνα με αποτελέσματα από έρευνα αγοράς και ανάλυσης εταιρειών που πραγματοποιήθηκε από τις εταιρείες GfK, Stevenson, CAMA, AHAM, NPD κτλ.

**  Verband Deutscher Elektrotechniker

μοιράσου το!