Τα Νέα Μας

Ολοκληρωμένη λύση για την καθαριότητα των ρούχων από την LG

Αναμφίβολα, την άνοιξη η ζωή είναι λίγο παραπάνω ωραία από τις υπόλοιπες εποχές. Ειδικότερα, όμως, αυτή την άνοιξη η ζωή είναι πιο ωραία από ποτέ για όσους επιλέξουν τη λύση-combo της LG για πιο εύκολη ζωή με καθαρά, στεγνά και σιδερωμένα ρούχα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου με την αγορά ενός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου- μοντέλα F1695RDH και F14A8RD- η LG προσφέρει ένα σύστημα σιδερώματος VVX1445 Stirella De’ Longhi, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά σας ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η νέα αυτή super προσφορά έρχεται για να σας εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο με μια ολοκληρωμένη λύση για την φροντίδα των ρούχων σας, με την υπογραφή της LG και της Stirella De’ Longhi.      

Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG είναι εξοπλισμένα με καινοτόμες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία, που σας παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα, για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού. Συγχρόνως, εξασφαλίζουν εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία, ενώ η καινοτόμα τεχνολογία Motion Direct Drive προσφέρει καλύτερη απόδοση και φροντίδα στα υφάσματα σε κάθε πλύση. Τέλος, ο προηγμένος κινητήρας Inverter Direct Drive της LG, προσφέρει σταθερότητα, αξιοπιστία και λιγότερες δονήσεις και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα, ενώ με εξαιρετική αξιοπιστία και 10-ετή εγγύηση, ο κινητήρας των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG διαθέτει επιπλέον πιστοποίηση της καλής λειτουργίας του από την γερμανική ένωση VDΕ.

Λοιπόν, μη χάνετε καιρό! Οι μέρες περνούν και η super προσφορά της LG ισχύει έως και 30 Απριλίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)!

μοιράσου το!