Νέες τεχνολογίες

Η νέα σειρά LG Smart TV με πλατφόρμα webOS 2.0 ήρθε στην Ελλάδα!

Η εικόνα τους θα σας ενθουσιάσει, ο ήχος τους θα σας ξεσηκώσει και οι έξυπνες λειτουργίες τους θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Είναι οι νέες τηλεοράσεις της σειράς LG LF630V που μόλις έφτασαν στην Ελλάδα και η μόνη λέξη που μπορεί να τις περιγράψει είναι το… Wow!

Με μοντέλα από 40 έως και 55 ίντσες, πλατφόρμα webOS 2.0 Smart TV και πληθώρα προηγμένων και καινοτόμων λειτουργιών, η μοναδική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, χωρίς κανέναν συμβιβασμό, που προσφέρουν οι νέες τηλεοράσεις της LG εξασφαλίζεται από:

  • Το πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης Full HD (1080p), για εκπληκτική ποιότητα εικόνας, με βαθύ μαύρο και ολοζώντανα χρώματα, σχεδόν από κάθε γωνία θέασης.
  • Τις λειτουργίες ‘Triple XD Engine’ και ‘True Color Generator’, οι οποίες προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια και ρεαλισμό στην εικόνα, για την καλύτερη δυνατή απόδοση στα χρώματα, την αντίθεση και την ευκρίνεια.
  • Τη βραβευμένη πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, με νέο βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά εντυπωσιακών λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία Smart TV πολύ πιο γρήγορη, απλή και φυσική.
  • Τις πολλές επιλογές συνδεσιμότητας (όπως υποδοχές για USB, HDMI, DLNA, Ethernet, και δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, WiDi, Bluetooth και Miracast), οι οποίες σας δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet σας, ή ακόμα και να μετατρέψετε το smartphone σας σε τηλεχειριστήριο.

 

Και, φυσικά, η πινελιά εκείνη που κάνει τις νέες τηλεοράσεις της σειράς LG LF630V να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο, είναι ο κομψός σχεδιασμός ULTRA Slim της LG και η διπλή μεταλλική βάση –καθιστώντας τες ακόμα πιο ανάλαφρες και καλαίσθητες.

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της LG βρίσκονται ήδη στα καταστήματα ηλεκτρονικών για να τα ανακαλύψετε!

μοιράσου το!