Στην Πόλη

«Με τα μάτια ανοιχτά» παρακολουθούμε ελληνικά ντοκιμαντέρ στην Τεχνόπολη!

Για τρεις ολόκληρες μέρες (από την Τετάρτη 22, μέχρι και την Παρασκευή 24/4) τα καλύτερα ελληνικά ντοκιμαντέρ προβάλλονται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε βραβευμένα ντοκιμαντέρ (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), καθώς και ντοκιμαντέρ που διακρίθηκαν στο φετινό 17ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του αφιερώματος με τίτλο «Με τα μάτια ανοιχτά» που συνδιοργανώνεται από την Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης!

Συγκεκριμένα, το αφιέρωμα στο ελληνικό ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει τρεις προβολές την ημέρα (από τις 5:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα), συζητήσεις, έκθεση «Φωτοντοκιμαντέρ», καθώς και εργαστήρι Νέων Ντοκιμαντεριστών. Μια μοναδική ευκαιρία να δείτε ιστορίες αληθινές και συναρπαστικές, σύγχρονες ή παλαιότερες αλλά πάντα επίκαιρες -ντοκιμαντέρ που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να ονειρευτείτε…   

Και όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ντοκιμαντέρ (και όχι μόνο) στην LG τηλεόρασή σας, με την κινηματογραφική ποιότητα που μόνο αυτή σας προσφέρει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το κοινό της LG είναι «εκπαιδευμένο» να παρακολουθεί με όλες τις αισθήσεις του. ;-)  

 

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ: http://bit.ly/1btKw1B

μοιράσου το!