Στην Πόλη

Η αυλαία άνοιξε, το Bob Festival άρχισε!

Ο Μάιος  κατέφτασε δυναμικά φέρνοντας το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά. Προτού όμως αρχίζουμε να μελετάμε το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων, ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε και  να... ενθουσιαστούμε με το φετινό Bob Festival ή αλλιώς το «γεγονός της άνοιξης» όπως αποκαλείται διαφορετικά.

Ανοίγοντας τις πόρτες του στον πολυχώρο του Bios, όπου τα τελευταία χρόνια αποτελεί το μόνιμο σπίτι του, η διοργανώτρια ομάδα AbOvo, μας απευθύνει από τις 4-10 Μαΐου ομαδικό κάλεσμα: Να γνωρίσουμε πολυάριθμες καλλιτεχνικές ομάδες, πρωτοεμφανιζόμενες και μη, να γελάσουμε με stand up comedy, να παρακολουθήσουμε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις και φυσικά να δώσουμε το παρόν σε ολοζώντανα πάρτυ και συναυλίες στο νεοκλασικό της οδού Πειραιώς.

Με 3 έως και 8 δρώμενα να λαμβάνουν χώρα ημερησίως, οι «πιστοί» του Βob Festival πιθανώς να γνωρίζουν ήδη που θα κινηθούν. Για εσάς όμως, μικρούς και μεγάλους, που ξεκινάτε φέτος την εν λόγω φεστιβαλική σας περιπλάνηση, ένα αναλυτικό πρόγραμμα με ομάδες, παραστάσεις και ημερομηνίες έρχεται να σας καθοδηγήσει.

Life is good και το Μάη με Bob Festival! Απαθανατίστε καθετί που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον με το LG Smartphone σας και μοιραστείτε τη στιγμή με τους φίλους σας. Άλλωστε, κανένας απ’ όσους έχουν βρεθεί μέχρι τώρα στην ταράτσα του Bios δεν έχει καταφέρει να αντισταθεί στη θέα της Ακρόπολης που του κλείνει το μάτι.

μοιράσου το!