Τα Νέα Μας

Άλλη μια ‘Life’s Good.gr’ χρονιά έλαβε τέλος! Ευχαριστούμε LG και ΣΚΑΪ!

Ήταν μια χρονιά γεμάτη μοναδικές στιγμές διασκέδασης, έμπνευσης και χαράς, μια χρονιά όπου πάνω από 1.400 τυχεροί έζησαν υπέροχες, απολαυστικές, πραγματικές Lifes Good εμπειρίες!

Αναφερόμαστε φυσικά στην επιτυχημένη συνεργασία της LG και του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της κοινής τους δράσης Lifes Good, η οποία ολοκληρώθηκε και φέτος –για δεύτερη συνεχή χρονιά– με μεγάλη επιτυχία.   

Πιστή στη φιλοσοφία αλλά και τη δέσμευσή ‘Life’s Good’, η LG συνεργάστηκε και το 2015 με τον ΣΚΑΪ για την ενέργεια ‘life’s good.gr’, όπως είχε γίνει και πέρσι, στην πρώτη προσπάθεια, όταν εκατοντάδες νέοι από 16 έως 18 ετών, από κάθε γωνιά της χώρας, πήραν μέρος στον interactive διαγωνισμό που οργανώθηκε, μίλησαν με εικόνες, στίχους και μουσική για τις ομορφιές και τη γοητεία του τόπου τους και έγιναν οι πρεσβευτές του.

Φέτος, η επιτυχημένη συνεργασία συνεχίστηκε, από τον Δεκέμβριο του 2014, μέχρι και τον Απρίλιο του 2015, με στόχο να προσφέρει δύο φορές το μήνα δημιουργικές αφορμές στον κόσμο να πάρει μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσει προσκλήσεις για θεάματα και δραστηριότητες.

Έτσι, κατά τη φετινή χρονιά και τις 8 Lifes Good δράσεις που συνολικά υλοποιήθηκαν, οι συμμετοχές στους διαγωνισμούς ξεπέρασαν τις 9.500! Μέσα από την ιστοσελίδα www.lifeisgood.gr, οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για κάθε νέα δραστηριότητα και να διεκδικήσουν θέσεις για τους ίδιους και την παρέα τους, αλλά και να διαβάσουν ενδιαφέροντα άρθρα για το πώς η ζωή μπορεί να γίνει πιο όμορφη και ευχάριστη.

Παράλληλα, μέσω κληρώσεων, αναδείχθηκαν πάνω από 1.400 νικητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν σε ειδικά σχεδιασμένες ενέργειες και εκδηλώσεις. Τέλος, στη σελίδα “Life’s good.gr” του Facebook διεξάγονταν ταυτόχρονα αρκετοί διαγωνισμοί, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους ευκαιρίες για να κερδίσουν, συγκεντρώνοντας τελικά το ενδιαφέρον και την αγάπη περισσότερων από 65.000 fans.

Μετά και τη 2η επιτυχημένη αυτή “Life’s good.gr” χρονιά, το μόνο σίγουρο είναι πως η LG και ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσουν και στο μέλλον να σχεδιάζουν και να εκτυλίσσουν δράσεις γύρω από τον άξονα “Life’s Good”, καθώς και να ‘παρεμβαίνουν’ δημιουργικά και θετικά στην καθημερινότητα και τη ζωή των ελλήνων καταναλώτων, μεταφέροντας το μήνυμα ότι Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!».

Λοιπόν, stay tuned, γιατί, όπως και να το κάνουμε: Life’s Good!

μοιράσου το!