Τα Νέα Μας

«Μαγειρεύοντας για το Spetses mini Marathon» παρέα με την LG!

Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αθλητισμό, Σπετσιώτικες λιχουδιές και κορυφαία LG τεχνολογία!

Αναφερόμαστε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου μαγειρικής “Spetses mini Marathon Cook Book: Μαγειρεύοντας για το Spetses mini Marathon”, το οποίο δημιούργησε η Οργανωτική Επιτροπή του “Spetses mini Marathon” για να γιορτάσει τα 5 χρόνια από την ίδρυσή του και την τρομερή επιτυχία της αθλητικής αυτής εκδήλωσης που κατάφερε σε τόσο λίγα χρόνια να γίνει ένας σημαντικός θεσμός όχι μόνο για το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του μοναδικού αυτού βιβλίου μαγειρικής που περιλαμβάνει αγαπημένες Σπετσιώτικες συνταγές (τα κέρδη από την πώλησή του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Γυναικών Σπετσών) χορηγός τεχνολογίας ήταν η LG, η οποία προσέφερε στους καλεσμένους μοναδικές στιγμές κορυφαίας εμπειρίας θέασης με τη νέα Curved OLED 4K EC980V 77 ιντσών.           

Για την ακρίβεια, η LG, για τις ανάγκες της βραδιάς, διέθεσε τη νέα κυρτή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσηςτεχνολογίας OLED των 77 ιντσών, προσφέροντας στους καλεσμένους μια μοναδική εμπειρία θέασης με εικόνες υψηλής ποιότητας και εκπληκτικού ρεαλισμού!

Αξίζει να σημειωθεί πως χάρη στην απλή δομή της τεχνολογίας OLED, η νέα Curved OLED 4Κ 77EC980V διαθέτει ακόμη πιο λεπτή και ελαφριά οθόνη, ενώ προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας με πεντακάθαρα χρώματα, γεμάτα ζωντάνια και καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος. Παράλληλα, χάρη στον κομψό σχεδιασμό, με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) και με ελαφρά κυρτό σχήμα, προσφέρει απολαυστική θέαση σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία, αφού όλα τα σημεία της οθόνης βρίσκονται σε ίση απόσταση από τα μάτια και σε συνδυασμό με την υπέρ-υψηλή ανάλυση προσφέρει την πιο απολαυστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που είχατε ποτέ!

Σημ: Η εκπληκτική νέα τηλεόραση Curved OLED 4K EC980V 77 ιντσών είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά κατόπιν παραγγελίας.

μοιράσου το!