Οικιακές Συσκευές

Αυτό το καλοκαίρι εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας με το νέο ψυγειοκαταψύκτη της LG!

Το καλοκαίρι έφτασε! Η εποχή των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, αλλά και των δροσιστικών κοκτέιλ και των θεσπέσιων παγωτών είναι και πάλι εδώ. Σας ανοίξαμε την όρεξη; Υπάρχει λόγος. Αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα έχουν την περιποίηση που τους αξίζει, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετική ενεργειακή απόδοση σε παγκόσμιο επίπεδο: όλα αυτά με το νέο ψυγειοκαταψύκτη LG GBB530NSCQE ενεργειακής κλάσης Α+++ -20% που μπορείτε να βρείτε στην ελληνική αγορά!     

Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης της LG δεν είναι ένα οποιοδήποτε ψυγείο. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε σπίτι για να αντιμετωπίσει το θερμό ελληνικό καλοκαίρι: διαθέτει τεχνολογία ‘Total No Frost’ και εργονομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη άνεση, ενώ με ενεργειακή κλάση A+++ -20%, το LG GBB530NSCQE ηγείται της κατηγορίας των ενεργειακά αποδοτικών ψυγείων παγκοσμίως για την κατηγορία ‘Total No Frost ψυγειοκαταψύκτες’ για το 2014.

Διαβάστε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:

  • Χάρη στον προηγμένο γραμμικό συμπιεστή Inverter Linear Compressor, για τον οποίο η LG προσφέρει 10-ετή εγγύηση, δημιουργούνται λιγότερες εσωτερικές τριβές, με αποτέλεσμα υψηλότερη αξιοπιστία, περισσότερη ανθεκτικότητα και λιγότερο θόρυβο.
  • Με την τεχνολογία ‘Total No Frost’,  εξασφαλίζει φρεσκάδα στα φρούτα και λαχανικά που διαρκεί περισσότερο χρονικό διάστημα, γρηγορότερη αλλά και ομοιόμορφη ψύξη.
  • Διαθέτει ειδική ζώνη για τη διατήρηση κρεάτων και ψαριών σε μηδενική θερμοκρασία, την Ζώνη Φρεσκάδας, και φωτισμό LED για δυνατό φως στο εσωτερικό που διευκολύνει την αναζήτηση των τροφίμων χωρίς ωστόσο να αυξάνει την θερμότητα και την κατανάλωση ενέργειας.
  • Τέλος, η τεχνολογία LG Smart Diagnosis™’ επιτρέπει στους τεχνικούς της εταιρείας να εντοπίζουν το ενδεχόμενο πρόβλημα λειτουργίας, σε περίπτωση που προκύψει, γρήγορα και από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να ελέγξουν το ψυγείο από κοντά.

Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης LG GBB530NSCQE είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά, just in time for our Greek summer!

μοιράσου το!