Στην Πόλη

Η καρδιά του βιβλίου χτυπάει στη Θεσσαλονίκη!

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια γιορτή που κανένας βιβλιόφιλος δεν χάνει. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εγκαινιάστηκε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ βιβλίου που πραγματοποιείται στη χώρα μας και προσελκύει καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες όλων των ηλικιών.

Αναφερόμαστε φυσικά στο 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 του μήνα, στην Παραλία του Λευκού Πύργου.

Εκεί, μπροστά στη θάλασσα, θα βρείτε βιβλία όλων των ειδών και για όλα τα γούστα που θα σας συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι στις διακοπές και όχι μόνο.

Φέτος, το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Μανόλη Αναγνωστάκη –ο ποιητής της Θεσσαλονίκης – και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Μακεδονίας – Θράκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Για όσους έχετε την τύχη να βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη τις μέρες εκείνες, να θυμάστε πως το Φεστιβάλ λειτουργεί καθημερινά από τις 18:30 μέχρι τις 23:00, ενώ τις Κυριακές από τις 11:00 μέχρι τις 13:30 και από τις 18:30 μέχρι τις 23:00.

Και όσοι δεν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, μην ξεχνάτε πως μπορείτε πάντα να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία στις LG smart συσκευές σας. Γιατί με την LG και το διάβασμα Life’s (truly) Good!

μοιράσου το!