Τα Νέα Μας

Με τη νέα σας LG Super Ultra HD TV απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ 20 ταινίες 4Κ ανάλυσης!

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή χαλάρωσης και το δώρο που σας κάνει φέτος η LG για να περάσετε αξέχαστα βράδια στο σπίτι είναι απλά ακαταμάχητο (και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 3 ολόκληρους μήνες)!

Πιστή στη διαρκή εξέλιξη της τεχνολογίας, η LG εγκαινιάζει σήμερα ένα νέο κεφάλαιο με τη νέα σειρά τηλεοράσεων υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG SUPER UHD και κάνει ένα αποκλειστικό ΔΩΡΟ στους κατόχους των τηλεοράσεών της 20 μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, σε υπέρ-υψηλή ανάλυση, μέσω της υπηρεσίας FilmBox!

Συγκεκριμένα, η LG, σε συνεργασία με τη FilmBox, δημιούργησε ειδικά για όλους εσάς που έχετε ή θα αποκτήσετε μια τηλεόραση υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης LG (από τις σειρές LG UF95, LG UF85, LG UF77, LG UF69, LG UG87 και LG UB98) δύο νέες κατηγορίες υπηρεσιών:

 • την ‘LG Cinema 4K, η οποία περιέχει λίστα με πολλές γνωστές κινηματογραφικές ταινίες, και
 • την ‘FunBox 4K, η οποία περιέχει πληθώρα ντοκιμαντέρ και ταινιών κινουμένων σχεδίων σε εγγενή ανάλυση 4Κ, δηλαδή υλικό το οποίο έχει παραχθεί με χρήση εξοπλισμού τεχνολογίας 4K από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτσι, ακόμη κι αν δεν διαθέτετε αρκετό χρόνο, ώστε να παρακολουθήσετε μια ταινία 90 λεπτών, θα μπορείτε  να απολαμβάνετε τα πλούσια χρώματα και τις μοναδικές λεπτομέρειες της εικόνας 4Κ, μέσα από ταινίες και ντοκιμαντέρ μικρότερης διάρκειας.

Η super προσφορά της LG και της FilmBox Live περιλαμβάνει υλικό για κάθε προτίμηση, από αισθηματικές κομεντί και ταινίες για όλη την οικογένεια, μέχρι ταινίες δράσης και ντοκιμαντέρ.

Έτσι, στις 20 ταινίες ανάλυσης 4Κ της προσφοράς περιλαμβάνονται παγκόσμιες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως οι “3:10 to Yuma”, “Bandidas”, “Catch .44”, “The Grey”, “Arbitrage” και “Cheri” γεγονός που επιτρέπει στους φαν μεγάλων σταρ του Χόλυγουντ, όπως οι Russell Crowe, Penelope Cruz, Bruce Willis, Liam Neeson, Richard Geere και Michelle Pfeiffer, να μπορούν να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση που διαθέτει η τεχνολογία σήμερα. Η συλλογή των 20 4Κ ταινιών της προσφοράς συμπεριλαμβάνει, επίσης, ταινίες απ’ όλα τα κινηματογραφικά είδη: συναρπαστικές περιπέτειες (“Killer Elite”, “Wake of Death”, “Revolver”, “The Matador” και “Transporter 3”), αγωνιώδη θρίλερ (“Hannibal Rising”, “Let Me In” και “Alphabet Killer”), δραματικές (“August Rush”, “Five Minarets in New York”, “My Blueberry Nights”, “Breaking the Waves” και “Hotel Rwanda”), αλλά και ταινίες για τους μικρούς μας φίλους, όπως το “Arthur 2”.    

Σημειώνεται πως η πρόσβαση στην πλατφόρμα FilmBox Live είναι ελεύθερη με κάθε αγορά νέων LG Super Ultra HD 4K με λειτουργία Smart TV από τις σειρές του 2015, ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο "LG Cinema 4K" για 3 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στην υπηρεσία, μέσω της διεύθυνσης  http://lgpromo.filmboxlive.com.

Τα βήματα ενεργοποίησης της προσφοράς (από 30/6 μέχρι 31/10) είναι απλά:

 1. Μπείτε στην ιστοσελίδα του Filmbox Live (http://lgpromo.filmboxlive.com) και συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία: 
 • Το email σας
 • Το μοντέλο της νέας σας τηλεόρασης
 • Τον Σειριακό αριθμό της τηλεόρασής σας (γραμμένος σε αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος της συσκευής).
 • Το κατάστημα της αγοράς σας.
 1. Στη συνέχεια παραλαμβάνετε ένα email με τον κωδικό προσφοράς.
 2. Ενεργοποιείτε την εφαρμογή Filmbox Live στην τηλεόρασή σας και επιλέγετε «Συνδεθείτε με τον Κωδικό προώθησής σας».
 3. Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς και το email σας και κάνετε login στην υπηρεσία.
 4. Επιλέγετε την αγαπημένη σας ταινία και είστε έτοιμοι να την απολαύσετε σε υπερυψηλή 4Κ ανάλυση!

Σημειώνεται πως:

 • Για την αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτείται ελάχιστη ταχύτητα διαδικτύου 8 mbps, ενώ συνίσταται ενσύρματη σύνδεση.
 • Η ημερομηνία έναρξης προώθησης της προσφοράς είναι η 30/6 και η ημερομηνία λήξης η 31/10 (μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχει γίνει και η αγορά του προιόντος.
 • Η παραλαβή των κωδικών προσφοράς μέσω του http://lgpromo.filmboxlive.com θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015.
 • Η ενεργοποίηση της προσφοράς (με την εξαργύρωση των κωδικών προσφοράς) θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2016, και θα ισχύει για 3 μήνες μετά από αυτό.

Καλή 4Κ απόλαυση!   

μοιράσου το!