Τα Νέα Μας

H LG στο πλευρό του “Make-A-Wish”

Πιστή στη φιλοσοφία της «Life’s Good», η LG στήριξε το φετινό επίσημο δείπνο του Μη-Κυβερνητικού Οργανισμού Make-A-Wish” Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Ιουνίου στο Μουσείο Μπενάκη, στην Οδό Πειραιώς στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς που είχε θέμα ‘Τέχνη μιας Ευχής’, πραγματοποιήθηκε σιωπηλή δημοπρασία έργων τέχνης (της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη του κόστους Ευχών, υποστηρίζοντας το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Ευχών του Οργανισμού), ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες, ζωντανές ερμηνείες από τους γνωστούς καλλιτέχνες Evangelos Giamouris και Μελίνα Ασλανίδου, αλλά και μοναδικές στιγμές κορυφαίας εμπειρίας θέασης και εικόνες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας από τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις LG OLED 77EC980V , LG OLED  55EC930V  και LG ULTRA HD 4K  98UB980V .

Στηρίζοντας έμπρακτα τους σκοπούς του Μη-Κυβερνητικού Οργανισμού “Make-A-Wish”,  η LG διέθεσε για την ξεχωριστή βραδιά τρεις από τις κορυφαίες της τηλεοράσεις της που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους με την υψηλή ποιότητα της εικόνας τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εντυπωσιακή νέα κυρτή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσηςτεχνολογίας OLED EC980V, με διαγώνιο 77 ιντσών, την κυρτή OLED EC930V, με διαγώνιο 55 ιντσών, και την εκπληκτική τηλεόρασης υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης ULTRA HD UB980V, με διαγώνιο 98 ιντσών, όπου έγινε η προβολή των έργων που συμμετείχαν στη σιωπηλή δημοπρασία.

Γνωρίστε κι εσείς την τεχνολογική υπεροχή των τηλεοράσεων LG!

  • Οι τηλεοράσεις LG OLED προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας για μία μοναδική εμπειρία θέασης, υψηλής ποιότητας και εκπληκτικού ρεαλισμού.
  • Ο κομψός σχεδιασμός, το λεπτό πλαίσιο (bezel) και η τεχνολογία OLED που επιτρέπει στην οθόνη να είναι ακόμα πιο λεπτή και ελαφριά, μετατρέπει την τηλεόραση σε ένα πραγματικό έργο τέχνης, που προβάλλει εικόνες με πεντακάθαρα χρώματα, γεμάτα ζωντάνια και την καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος.
  • Tο κυρτό σχήμα επιτρέπει τη βέλτιστη οπτική στο πεδίο του θεατή, για απρόσκοπτη θέαση από οποιαδήποτε γωνία, ενώ η υπέρ-υψηλή ανάλυση 4Κ χαρίζει την πιο απολαυστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, με αψεγάδιαστες, λεπτομερείς εικόνες απόλυτης ευκρίνειας.
  • Οι τηλεοράσεις LG ULTRA HD διαθέτουν τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την Full HD, προβάλλοντας πεντακάθαρες εικόνες υψηλής χρωματικής ευκρίνειας, αλλά και απρόσκοπτη θέαση από οποιαδήποτε γωνία.
  • Με μία σειρά από προηγμένες λειτουργίες, οι τηλεοράσεις LG ULTRA HD 4Κ διαθέτουν μεταξύ άλλων τη λειτουργία True 4K Engine και 4K 3D+, ενώ ταυτόχρονα, το εντυπωσιακό ηχοσύστημα premium σχεδιασμού Harman Kardon, προσφέρει κρυστάλλινο ήχο υψηλής ποιότητας, αρμονικά ταιριαστό με την αψεγάδιαστη εικόνα.
  • Τέλος, η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0 είναι διαθέσιμη για μια εμπειρία smart TV πολύ πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο φυσική.
μοιράσου το!