Κινητά & Tablets

Και τον Αύγουστο με κάθε LG G4 δώρο ένα έξτρα δερμάτινο καπάκι με τα αρχικά σου!

Ο Αύγουστος, ο κατ’ εξοχήν μήνας των διακοπών είναι εδώ! Είναι η εποχή που τα πάντα σταματάνε και μπαίνει το ταμπελάκι «Επιστροφή τον Σεπτέμβριο»!

Τα πάντα; Ε, όχι και τα πάντα!

Να, για παράδειγμα η  super προσφορά της LG που σου κάνει ΔΩΡΟ ένα EXTRA δερμάτινο καπάκι στο χρώμα της επιλογής σου και με τα αρχικά της επιθυμίας σου για να κάνεις το νέο σου LG G4 ακόμη πιο «δικό» σου συνεχίζεται και τον Αύγουστο και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα στο αγαπημένο σου κινητό είναι να καλέσεις το Κέντρο Εξυπηρέτησης LG στο 801 11 200900 ή 2104800564 από Ελλάδα ή στο 8000 0810 από Κύπρο και να μας δώσεις:   

- τα στοιχεία σου

- τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής σου

- την επιλογή σου για το χρώμα που επιθυμείς να έχει το έξτρα δερμάτινο καπάκι σου (Black, Brown, Burgandy Red, Beige, Fiery Red, Blue, Orange, Yellow & Pink)

- τα αρχικά γράμματα που επιθυμείς να χαραχτούν πάνω του (στα ελληνικά ή στα αγγλικά)

Το δώρο θα σου αποσταλεί με courier από την LG στο χώρο σου, το αργότερο 6 εβδομάδες μετά την παραγγελία σου.

Σημείωση: Η προσφορά ισχύει για αγορές που έχουν γίνει ήδη ή θα γίνουν από τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, Κωτσόβολος, Media Markt, OTE, Public, Plaisio, Vodafone, Wind και Ηλεκτρονική Αθηνών καθώς και για αγορές από τους επίσημα δίκτυα διανομής LG Hellas στην Κύπρο και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων!

μοιράσου το!