Στην Πόλη

“Tango Acropolis” υπό το φως της πανσελήνου!

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι άργησε φέτος να κάνει την εμφάνισή του, αλλά εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε “κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος”. Και όταν λέμε “το καλύτερο”, εννοούμε φυσικά την καλύτερη πανσέληνο του χρόνου -την Αυγουστιάτικη- που θα κάνει την εμφάνισή της το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Έτσι, λοιπόν, για όλους εσάς που βρίσκεστε στην Αθήνα, το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει τη φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με τη μοναδική not-to-be-missed μουσικοχορευτική εκδήλωση “Tango Acropolis” που θα πραγματοποιηθεί από τις 20:30 ως τις 23:30 στον προαύλιο χώρο του Μουσείου, ο οποίος θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα που θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μουσικής και του χορού!

Διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν χορογραφίες tango, ενώ όσοι βρεθείτε εκεί θα έχετε την ευκαιρία να χορέψετε με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού και αγαπημένου συνθέτη Μάριου Στρόφαλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης, ενώ για το Σάββατο το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα (η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους χώρους της μόνιμης έκθεσης, αλλά και την περιοδική έκθεση "Σαμοθράκη. Τα Μυστήρια των Μεγάλων Θεών". Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριό του (τηλεφωνικές κρατήσεις 210 9000915).

Λοιπόν, μη χάσετε την ευκαιρία να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι με τον πιο πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο στο Μουσείο της Ακρόπολης και να απαθανατίσετε τη μαγική αυτή βραδιά με το LG Smartphone σας. Γιατί το Αυγουστιάτικο φεγγάρι -όπως και να το κάνουμε- είναι ένα και μοναδικό! ;-)

μοιράσου το!