Οικιακές Συσκευές

Φθινόπωρο με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG και ΔΩΡΟ η Stirella!

Η LG σας εύχεται καλό φθινόπωρο! Τι κι αν γυρίσατε από τις διακοπές; Τι κι αν αρχίζουν τα σχολεία; Τι κι αν βγάζετε από τις ντουλάπες τα φθινοπωρινά ρούχα σας; Διώξτε το άγχος και μαζί τις στοίβες ρούχων που περιμένουν να τα πλύνετε, να τα στεγνώσετε και να τα σιδερώσετε.

Το «καλό φθινόπωρο» της LG δε μένει μόνο στα λόγια, αλλά γίνεται πράξη με την super προσφορά της λύσης-combo της LG για πιο εύκολη ζωή με καθαρά, στεγνά και σιδερωμένα ρούχα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου με την αγορά ενός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου (μοντέλα F1695RDΗ,  F14A8RD και  FH4U2TDH1N) η LG σας κάνει ΔΩΡΟ ένα σύστημα σιδερώματος VVX1445 Stirella De’ Longhi!

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG είναι εξοπλισμένα με καινοτόμες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία, για να σας παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα.

Διαθέτουν τεχνολογία 6 Motion Direct Drive η οποία προσφέρει καλύτερη απόδοση και φροντίδα στα υφάσματα σε κάθε πλύση, ενώ, το προηγμένο μοτέρ Inverter Direct Drive της LG, προσφέρει σταθερότητα, αξιοπιστία και λιγότερες δονήσεις και θόρυβο.

Με το πάτημα ενός κουμπιού τώρα μπορείτε να έχετε με ενα πρόγραμμα ρούχα στεγνά και καθαρά και ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία!

Επιπλέον, τα μοντέλα F1695RDΗ & FH4U2TDH1N ενσωματώνουν την τεχνολογία Eco Hybrid δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα από δύο λειτουργίες στεγνώματος για εξοικονόμηση νερού ή χρόνου και διαθέτουν την τεχνολογία TrueSteam™, χάρη στην οποία εξαλείφονται τα αλλεργιογόνα στοιχεία έως και 99,9% και ανανεώνονται τα ρούχα απομακρύοντας τις τσακίσεις και τις οσμές.

Τέλος, με εξαιρετική αξιοπιστία και 10-ετή εγγύηση, το μοτέρ των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG διαθέτει επιπλέον και πιστοποίηση της καλής λειτουργίας του από την γερμανική ένωση VDΕ.

Από την άλλη πλευρά, το δώρο που σας κάνει η LG, σύστημα σιδερώματος της Stirella De’ Longhi (μοντέλο VVX1445), εγγυάται αποτελεσματικό και εύκολο σιδέρωμα καθώς και εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας και νερού έως και 35%!

Μη χάνετε καιρό! Η προσφορά ξεκίνησε και ισχύει έως και τις 30 Οκτωβρίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)!

μοιράσου το!