Τα Νέα Μας

Τα νέα υπέρ-πλυντήρια της LG στην IFA 2015

Ιδανικά, τι θα ήθελε κανείς από το πλυντήριό του; Σίγουρα να πλένει τα ρούχα άψογα. Επίσης, να έχει premium εμφάνιση, να είναι οικονομικό στην κατανάλωση, να είναι αθόρυβο και –γιατί όχι; – «έξυπνο».

Λοιπόν, δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο το «ιδανικό»! Απλά, ελάτε στην LG.

Τα νέα, τελευταίας τεχνολογίας υπέρ-πλυντήρια ρούχων της εταιρείας μόλις παρουσιάστηκαν στη φετινή έκθεση IFA 2015 του Βερολίνου και σύντομα θα βρίσκονται και στην Ελλάδα. Γνωρίστε τα κι εσείς!

Το υπέρ-ανθεκτικό Σύστημα πλυντηρίων ρούχων Centum

Η LG,  που το 1998 ήταν η πρώτη εταιρεία που τοποθέτησε τα μοτέρ τεχνολογίας ‘Direct Drive’ στα πλυντήρια ρούχων, παρουσιάζει άλλη μία αποκλειστική καινοτομία. Η τεχνολογία ‘LG Centum Systemέρχεται να αλλάξει τον τρόπο ανάρτησης του κάδου από το πλαίσιο του πλυντηρίου για να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της εταιρείας LG. Τα παραδοσιακά ελατήρια απομακρύνονται δίνοντας τη θέση τους σε ένα νέο σύστημα απορρόφησης των κραδασμών μέσω αμορτισέρ, παρόμοιο με αυτό ενός αυτοκινήτου. Ο νέος τρόπος ανάρτησης του κάδου μειώνει τους κραδασμούς και περιορίζει δραστικά το θόρυβο. Επιπλέον, ο μικρότερος αριθμός κινούμενων μερών μειώνει τις τριβές, οι οποίες αποτελούν την κυριότερη αιτία φθοράς και βλάβης ενός πλυντηρίου. Μάλιστα, η LG αισθάνεται τόσο σίγουρη για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, που διπλασιάζει τον χρόνο εγγύησης των μοτέρ Inverter Direct Drive σε όσα πλυντήρια είναι εφοδιασμένα με τo σύστημα Centum, από τα 10 στα 20 χρόνια.

Για να πάρετε μια γεύση για το τι σημαίνει Centum Systemτης LG, δείτε αυτό το σύντομο βιντεάκι από την IFA 2015:

Έξυπνη συνδεσιμότητα και άνεση

Εδώ και πολλά χρόνια, η LG πρωτοπορεί στις ‘έξυπνες τεχνολογίες’. Έτσι, όλα τα πλυντήρια τεχνολογίας Centum System διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δίνουν εντολή για έναρξη της πλύσης, ή να ειδοποιούνται σε πραγματικό χρόνο για το πώς εξελίσσεται αυτή, μέσα από το smartphone τους, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και αν βρίσκονται. Τα πλυντήρια LG που διαθέτουν και την τεχνολογία NFC, κάνουν την επιλογή προγράμματος πλυσίματος ακόμη πιο άνετη, καθώς οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν το πρόγραμμα που τους εξυπηρετεί, ακουμπώντας απλώς το smartphone τους στο πλυντήριο.

μοιράσου το!