Τα Νέα Μας

Είσαι gamer; Το 1ο πρωτάθλημα ‘League of Legends’ της LG αρχίζει τώρα!

Είσαι κολλημένος με τα video games; Θεωρείς πως είσαι έτοιμος να μοιραστείς το gaming ταλέντο σου με άλλους gamers όλων των επιπέδων και να μετρήσεις τις δυνάμεις σου σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα; Και, φυσικά, είσαι έτοιμος να ανταμειφθείς με πλούσια LG δώρα για τις επιδόσεις σου, τα οποία θα εκτοξεύσουν την gaming εμπειρία σου σε άλλα επίπεδα;

Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ΝΑΙ (και πίστεψέ μας –δεν αμφιβάλλαμε ούτε στιγμή γι’ αυτό) τότε τα νέα για σένα είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικά: Η LG  και η μεγαλύτερη αλυσίδα internet place στην Ελλάδα, η inSpot, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το πρώτο πρωτάθλημα League of Legends μεγάλης διάρκειας, για όλους τους λάτρεις των video games!

Το πρωτάθλημα αυτό (το πρώτο οργανωμένο πρωτάθλημα στην Ελλάδα, για παίκτες κάθε επιπέδου) σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με την ομάδα σου το δημοφιλές παιχνίδι, γνωρίζοντας πως κάθε παιχνίδι και κάθε πόντος μετράει!

Βασισμένο στο inSpot LoL Ladder –το μεγαλύτερο ατομικό League of Legends ladder στη χώρα μας, με πάνω από 3.500 παίκτες– το LG LoL Championship θα πραγματοποιηθεί σε δύο προκριματικές φάσεις τον Νοέμβριο και ένα τελικό event μέσα στον Δεκέμβριο.

Για την ακρίβεια, κάθε παίκτης έχει την ευκαιρία να κάνει εγγραφή  με την Ranked Team του και να φτάσει στην κορυφή του καταστήματος του. Αυτό θα γίνει μέσα από 2 προκριματικές φάσεις και στη συνέχεια το LG LoL Championship θα πάρει την τελική του μορφή για την πρώτη season. Η πρώτη προκριματική φάση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και η δεύτερη προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 28 Νοεμβρίου και θα κορυφωθεί με το τελικό event του Δεκεμβρίου σε χώρο έκπληξη!

Τα Δώρα

Τα δώρα για τους νικητές του LG LoL Championship θα είναι πολλά και πλούσια, αλλά εκείνα που ξεχωρίζουν είναι τα κορυφαία Monitors Ultra-Wide 21:9 της LG, ανώτερης ποιότητας σχεδιασμού και εικόνας, ιδανικά για gaming (αλλά και επαγγελματίες ή φοιτητές)!

Τα monitor της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας In-Plane Switching (IPS), UltraWide, αναλογίας 21:9, για μέγιστη χρήση της οθόνης και ευρεία γωνία θέασης. Η τεχνολογία UltraWide IPS, προσφέρει άψογη εικόνα με ρεαλισμό και ζωντάνια από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθεί ο χρήστης, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99% προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, για μία απολαυστική εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας.

Τα Gaming Monitors LG UM57, που είναι διαθέσιμα σε 29 και πλέον και 25 ίντσες, είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών δράσης, για να προσφέρουν premium gaming εμπειρία, με απολαυστική θέαση υψηλής ευκρίνειας και ευρύ οπτικό πεδίο. Χάρη στη λειτουργία ‘Dynamic Action Sync (DAS), μειώνεται η καθυστέρηση της εισόδου σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ το πλήκτρο Game Mode ρυθμίζει το monitor για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μία gaming εμπειρία.

Λοιπόν, μη χάνεις καιρό! Το Πρώτο πρωτάθλημα League of Legendsαρχίζει τώρα και η διάκριση βρίσκεται στο χέρι σου. Κυριολεκτικά!  

μοιράσου το!