3, 2, 1, Φύγαμε για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, όπως και να το κάνουμε, είναι ένας –αυτός της Αθήνας– και φέτος η συμμετοχή αναμένεται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Εσείς, προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή; Αν ναι, θα είστε ένας/μία από τους περίπου 43.000 δρομείς που θα έχουν τη χαρά να συμμετάσχουν φέτος στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης (Μαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας Δρόμου 10χλμ, Πρωινός και Απογευματινός Αγώνας Δρόμου 5χλμ και Αγώνες Παιδιών), που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 6 με 8 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας 2015 είναι αφιερωμένος στον Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη, ενώ η Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων θα τιμήσει του καλύτερους Μαραθωνοδρόμους της χρονιάς με το Βραβείο του Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου (BMR) 2015, σε ένα διεθνούς επιπέδου Gala που θα λάβει χώρα το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου. Το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, χαρακτηρίζεται από την Τελετή Έναρξης του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει ο ίδιο ο αγώνας του Μαραθωνίου Δρόμου, στον οποίο οι διοργανωτές περιμένουν περισσότερους από 16.000 δρομείς.

Ακόμη κι αν δεν βρίσκεστε ανάμεσα στους συμμετέχοντες του φετινού Μαραθωνίου, αξίζει να βγείτε από το σπίτι και να παρακολουθήσετε από κοντά ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας, με διεθνή ακτινοβολία. Και φυσικά μην ξεχάσετε να αιχμαλωτίσετε κάθε μοναδική στιγμή με το LG smartphone σας!

Θετική ενέργεια, χαμόγελα, μεγάλες αντοχές και φύγαμε για τη μεγάλη αυτή γιορτή, για το ετήσιο ραντεβού μας με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας! Γιατί είναι ωραίο να συμμετέχεις!

Τι λέτε;

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ