Κινητά & Tablets

Το νέο Nexus 5X ήρθε (και θα μείνει)!

Δεν είναι απλά ένα ακόμη smartphone· είναι το πολυαναμενόμενο νέο Nexus 5X –που συνδυάζει σε μία πανέμορφη συσκευή τις καλύτερες τεχνολογίες της Google και της LG, διαθέτει το τελευταίο λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow OS– και ήρθε στην Ελλάδα!

Τέλος, λοιπόν, η αναμονή για το Nexus 5X, το οποίο με τις εντυπωσιακές επιδόσεις, τις εξαιρετικές δυνατότητες της κάμεράς του και το αυξημένο επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει, αλλάζει όλα τα δεδομένα στην κατηγορία των τελευταίας τεχνολογίας Android smartphones με προσιτές τιμές και σας περιμένει να το ανακαλύψετε για να κατακτήσει τις καρδιές σας.

Συνοπτικά σας αναφέρουμε ότι το Nexus 5X διαθέτει:

  • Όθόνη 5,2 ιντσών Full HD IPS, με πυκνότητα 423ppi, για καλύτερη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και πιο καθαρές εικόνες.
  • Προηγμένη τεχνολογία αφής In-Cell Touch για ακόμη πιο γρήγορη αναγνώριση κάθε επιλογής σας.
  • Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808 για ομαλή λειτουργία και υψηλές επιδόσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.
  • Γρήγορη θύρα USB Type-C η οποία εξασφαλίζει σχεδόν τέσσερις ώρες λειτουργίας με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.
  • Τη λειτουργία Nexus Imprint: έναν ειδικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο, για μεγαλύτερη ευκολία, στην πίσω πλευρά, εκεί που συνήθως βρίσκει τη θέση του ο δείκτης μας. Με ένα απλό άγγιγμα στον αισθητήρα, μπορείτε να  ξεκλειδώνετε και να ενεργοποιείτε την οθόνη του Nexus 5X, το οποίο είναι έτοιμο για χρήση.

 

Και, φυσικά, το δυνατό σημείο του νέου Nexus 5X είναι η φωτογραφία!

  • Με την πίσω κάμερα ανάλυσης 12.3MP και την μπροστά ανάλυσης 5MP, το Nexus 5X διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. 
  • Οι δύο αισθητήρες, στα 1.55 µm στην πίσω όψη της συσκευής και στα 1.4µm στη μπροστινή όψη, απορροφούν περισσότερο φως, γεγονός που μεταφράζεται σε πιο φωτεινές φωτογραφίες και καλύτερη αποτύπωση των λεπτομερειών ακόμη και όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι ιδανικές.
  • Το Nexus 5X μπορεί να γράφει video 4K και video σε αργή κίνηση (slow-motion), δυνατότητα που το καθιστά μία από τις πιο προηγμένες συσκευές multimedia της σειράς Nexus μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία με τις προηγούμενες Nexus συσκευές (προηγμένη τεχνολογία σε προσιτό πακέτο), η νέα αυτή συνεργασία της LG με την Google (η τρίτη στη σειρά) έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετική αυτή συσκευή, με ισχυρές επιδόσεις, εντυπωσιακές ικανότητες multimedia και αυξημένη ασφάλεια, διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα! Για την ακρίβεια, το νέο Nexus 5X έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά αποκλειστικά στα καταστήματα ‘ΠΛΑΙΣΙΟ’, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο παντού, με προτεινόμενη λιανική τιμή 499€ για την έκδοση των 16GB και 549€ για την έκδοση 32GB.

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ