Τα Νέα Μας

21 Βραβεία CES 2016 Innovations Awards είναι πολλά; Για την LG όλα είναι δυνατά!

Θα μπορούσε να είναι ερώτηση σε κουίζ: Γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών, με δύο γράμματα, που τιμήθηκε με 21 Βραβεία για τον σχεδιασμό και την τεχνολογία των καινοτομικών της προϊόντων. Η απάντηση; Τι άλλο; LG!

Και πράγματι, η LG διακρίθηκε με τα πολυπόθητα ‘2016 CES® Innovation Awards σε 10 εξαιρετικά ανταγωνιστικές κατηγορίες Οικιακές Συσκευές, Περιφερειακά Υπολογιστών, Computer Hardware και Εξαρτήματα, Προσβάσιμη Τεχνολογία, Smart Home, Οθόνες Βίντεο, Ακουστικά, Wearable Τεχνολογίες, Ασύρματες Τηλεφωνικές Συσκευές και Ασύρματα Αξεσουάρ.   

And the winners are

  • Πρώτη και καλύτερη, η πρωτοποριακή τηλεόραση LG 4K OLED 77 ιντσών!

Συγκεκριμένα, κερδίζοντας το Βραβείο ‘2016 CES Best of Innovationsγια τις οθόνες, η τηλεόραση LG 4K OLED 77 ιντσών ξεχώρισε από την κριτική επιτροπή ως ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού.

Εκτός από την αισθητική σχεδίαση αιχμής, η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED της LG διαθέτει premium απόδοση HDR και προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλειο μαύρο και εκπληκτικά χρώματα, ακόμα και όταν η γωνία θέασης είναι ευρύτερη.

Ανάμεσα στα προϊόντα LG οικιακής ψυχαγωγίας που κέρδισαν Βραβεία ‘CES Innovation’ είναι ένας νέος, προηγμένος projector, η οθόνη monitor UltraWide και τα premium προϊόντα laptop της εταιρίας με πολύ μικρό βάρος, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχία των προκατόχων τους.  

  • Το νέο LG V10 έλαβε επίσης αναγνώριση από την CTA, καθώς άλλαξε τα δεδομένα της καινοτομίας στην κινητή τηλεφωνία.

Το V10 είναι ένα smartphone σχεδιασμένο με γνώμονα τη δημιουργικότητα, παρέχοντας μια πλούσια εμπειρία multimedia, τόσο για τη δημιουργία videos, όσο και για την προβολή τους. Το νέο μοναδικό τηλέφωνο είναι σχεδιασμένο για υψηλή αντοχή και διαθέτει Δευτερεύουσα Οθόνη, Διπλή Μπροστινή Κάμερα, Χειροκίνητη λειτουργία Video, καθώς και ήχο υψηλής ευκρίνειας 32 bit Hi-Fi, καθιστώντας το LG V10 την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα βραβευμένο δώρο για την εορταστική περίοδο.

Άλλα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας της LG που διακρίθηκαν με ‘2016 CES Innovations Awards’ συμπεριλαμβάνουν την πρώτη συσκευή Android με αυτόνομη (cellular) συνδεσιμότητα LG Watch Urbane 2nd Edition, τα LG TONE Active που είναι η πιο πρόσφατη έκδοση των best-seller Bluetooth ακουστικών, και το αναδιπλoύμενο ασύρματο φορητό πληκτρολόγιο LG Rolly.

  • Tο επαναστατικό πλυντήριο LG TWIN Wash™ με το ενσωματωμένο δευτερεύον πλυντήριο SideKick™ διακρίθηκε ως μια πρωτοποριακή καινοτομία στον κλάδο της οικιακής πλύσης που επιτρέπει στον χρήστη να πλένει ταυτόχρονα δύο διαφορετικά φορτία!

 

Συγκεκριμένα, το δευτερεύον τμήμα του LG TWIN Wash, το ‘SideKick™’ είναι ουσιαστικά ένα μικρότερο πλυντήριο τοποθετημένο συρταρωτά κάτω από τον κεντρικό κάδο πλύσης και έχει σχεδιαστεί προκειμένου να πλένει ξεχωριστά μικρότερα φορτία που χρειάζονται ειδική φροντίδα και είναι συμβατό με τα περισσότερα LG πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά από το 2009.

Άλλη μία βραβευμένη με CES καινοτομία στην κατηγορία των πλυντηρίων, είναι το LG Styler, ένα νέο κομψό σύστημα διαχείρισης ρούχων που αποτελεί έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να διατηρούνται και να ανανεώνονται τα ευαίσθητα είδη ρουχισμού, όπως κοστούμια, παλτά, μπλούζες και πουλόβερ. Έχει σχεδιαστεί για να περιορίσει τις επισκέψεις στο καθαριστήριο, εξασφαλίζοντάς σας περισσότερο χρόνο και χρήμα.

Τα Βραβεία CES επιλέγονται κάθε χρόνο από μια ομάδα διακεκριμένων σχεδιαστών του κλάδου, μηχανικών και δημοσιογράφων που εξετάζουν τις προτεινόμενες εγγραφές των προϊόντων βάσει διαφόρων κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης με τον χρήστη, την αισθητική, τον καινοτομικό σχεδιασμό, την ποιότητα και τη συμβολή τους στην ποιότητα ζωής των χρηστών. Η LG έχει τιμηθεί με περισσότερα από 170 CES Innovation Awards μετά την επίσημη έναρξη της LG στις Η.Π.Α. στην CES 2004.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα βραβευμένα προϊόντα της LG πρόκειται να παρουσιαστούν στην επερχόμενη Έκθεση CES 2016 (Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Προϊόντων) που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας από τις 6 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2016.

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ