Εικόνα & Ήχος

Ταινίες, σειρές & ψυχαγωγία χωρίς όρια με ‘Google Play Movies & TV’ στην LG Smart TV σας!

Τι θα δούμε απόψε; Περιπέτεια, δραματική, θρίλερ, φαντασίας, κωμωδία ή κομεντί; Παλιά ταινία ή καινούρια; Χόλυγουντ ή Ευρωπαϊκό κινηματογράφο; Ή μήπως καμιά σειρά;

Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας, ό,τι κι αν τραβάει η όρεξή σας, από αυτό το μήνα με την LG Smart τηλεόρασή σας οι επιλογές είναι απεριόριστες! Γιατί η υπηρεσία Google Play Movies & TV που είναι, πλέον, διαθέσιμη σε 104 χώρες μόλις έφτασε και στην Ελλάδα!

Η υπηρεσία Google Play Movies & TV, που είναι συμβατή με την πρωτοποριακή στον κλάδο πλατφόρμα webOS Smart TV της LG (επίσης συμβατή και με τις προηγούμενες εκδόσεις NetCast 4.0 και 4.5), είναι εδώ και σας προσφέρει πληθώρα ταινιών και TV Shows σε HD και SD format!    

Με την λειτουργία Google Play Movies & TV, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την ενοικίαση ή αγορά εκατοντάδων ταινιών ή τηλεοπτικών shows, εύκολα, γρήγορα, απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Μάλιστα, καθώς όλο το προσφερόμενο περιεχόμενο του Google Play Movies & TVπροέρχεται από το cloud, μπορείτε να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε κάτι στο σπίτι σας, στην LG Smart TV σας, και να συνεχίσετε την προβολή ανά πάσα στιγμή από το σημείο που σταματήσατε, χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή και το PC σας.

Είστε έτοιμοι για το καλύτερο πακέτο οικιακής ψυχαγωγίας που είχατε ποτέ; Ανοίξτε τώρα την LG Smart TV σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα στο Google Play Movies & TV’.

Καλή διασκέδαση! ;-) 

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ