Τα Νέα Μας

Η LG στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar του MDA Ελλάς

Η στήριξη των φιλανθρωπικών δράσεων αποτελεί βασική προτεραιότητα της LG εδώ και χρόνια και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν στόχος των προϊόντων μας είναι να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Πιστή στο πνεύμα αυτό η LG, ως χορηγός, έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό παρόν στο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε το Σωματείο MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) στο Ecali Club.

Στο ολοήμερο bazaar, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου, δεκάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις εορταστικές τους αγορές, στηρίζοντας παράλληλα τους σκοπούς του Σωματείου, αλλά και να θαυμάσουν από κοντά τις εκπληκτικές τηλεοράσεις της LG, την κυρτή LGOLED 77 ιντσών και την LG UHD 98 ιντσών, που προέβαλαν εκπληκτικές εικόνες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, για μία μοναδική εμπειρία θέασης.

Φέτος, στο bazaar του Σωματείου MDA συμμετείχαν 30 γνωστά καταστήματα, σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και διάθεσή για προσφορά, για την ενίσχυση του σκοπού του, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών με νευρομυϊκές παθήσεις. Παράλληλα με το bazaar, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα στους χώρους του Ecali Club, όπου οι καλεσμένοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του MDA Ελλάς, ξεπέρασαν τους διακόσιους, αγκαλιάζοντας έτσι τη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Οι παρευρισκόμενοι στο χριστουγεννιάτικο bazaar είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πιο προηγμένες τηλεοράσεις της LG:

Την κυρτή LGOLED 77 ιντσών, που πρόσφατα απέσπασε βραβείο ‘2016 CES Best of Innovationsκαι η οποία αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και τεχνολογίας, καθώς εκτός από την αισθητική σχεδίαση αιχμής, η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλειο μαύρο και εκπληκτικά χρώματα.

Και την εκπληκτική τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG UHD 98 ιντσών, η οποία είναι ιδανική για την προβολή πεντακάθαρων εικόνων υψηλής ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται ο θεατής, προσφέροντας τελικά μια εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου.

Το φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar μπορεί να πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αλλά οι δράσεις και το έργο του Σωματείου Φροντίδας «MDA Ελλάς» στον τομέα της στήριξης των ασθενών με νευρομυϊκές παθήσεις δεν τελειώνουν εδώ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πατήστε στο ακόλουθο link: www.mdahellas.gr

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ