Νέες τεχνολογίες

Νέα πλυντήρια με τεχνολογία LG Turbowash™ για…λευκά Χριστούγεννα!

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και τα χιόνια δεν είναι το φόρτε μας, τουλάχιστον ας εξασφαλίσουμε λευκά, πεντακάθαρα, αρωματικά Χριστούγεννα για τα ρούχα μας –και, μάλιστα, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση σε χρόνο, ενέργεια και νερό!

Πώς; Με το TurboWashτης LG! Η επαναστατική αυτή τεχνολογία θέτει νέα δεδομένα στην πλύση των ρούχων, αφού προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαριότητας, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο πλύσης σε λιγότερο από μία ώρα [1] εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και νερό. Χάρη στο σύστημα Jet Spray που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, για πεντακάθαρα ρούχα σε 59 [2] μόλις λεπτά, χωρίς κανένα συμβιβασμό στα αποτελέσματα!

Τα νέα πλυντήρια τεχνολογίας LG TurboWashείναι ιδανικά για όλους εσάς που αναζητάτε τρόπους να αποκτήσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά σας για να τον απολαύσετε με την οικογένειά σας ή για να κάνετε την αγαπημένη σας δραστηριότητα. Είτε είστε μητέρα που θέλετε ένα πλυντήριο που θα βγάζει εύκολα και γρήγορα τους δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα των παιδιών σας, είτε είστε επαγγελματίας που οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας προστάζουν ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε εργασία, τα νέα πλυντήρια της LG είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να σας «λύσουν» τα χέρια όχι μόνον τα Χριστούγεννα, αλλά και ολόκληρο τον υπόλοιπο χρόνο!  

Εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου, η τεχνολογία TurboWashπροσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, διατηρώντας την απόδοση της πλύσης, και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως 15% και την κατανάλωση νερού έως 40%[3].

Και φυσικά εκτός από την τεχνολογία TurboWash™, τα νέα πλυντήρια ρούχων ενσωματώνουν επιπλέον και τα χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες  πλύσης της LG, σχεδιασμένα για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας και να ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες σας.

Δείτε τα νέα πλυντήρια τεχνολογίας LG TurboWashκαι επιλέξτε αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας και… Καλά λευκά Χριστούγεννα!

 

[1]&[2] Δοκιμή Intertek: Το πρόγραμμα «Βαμβακερά», 40℃, 1400 στροφές, μισό φορτίο πλύσης, με επιλογή TurboWashTM ολοκληρώνεται σε 59’ +/- 5%.

[3] Δοκιμή Intertek: Με βάση το πρόγραμμα Βαμβακερά/40οC/1400 στροφές, σε σύγκριση μεταξύ «λειτουργία με TurboWash» και «λειτουργία χωρίς TurboWash», για μισό φορτίο πλύσης.

μοιράσου το!