Εικόνα & Ήχος

Γιορτινή LG-Προσφορά: Με την κυρτή LG OLED TV 4K, ΔΩΡΟ προϊόντα ήχου LG Music Flow!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσει κανείς τον χρόνο που φεύγει είναι τα δώρα και η LG –πρέπει να το παραδεχθείτε αυτό– ξέρει πολύ καλά από SUPER ΔΩΡΑ!

Έτσι, η αγαπημένη σας εταιρεία προσφέρει αυτό τον Δεκέμβριο ένα γιορτινό δώρο-πακέτο, που μπορεί να μη χωράει κάτω από το δέντρο σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι για το σαλόνι σας είναι ό,τι πρέπει!

Με την αγορά μίας κυρτής τηλεόρασης LG OLED 4K EC970V υπέρ-υψηλής ανάλυσης 65 ιντσών, η LG σας κάνει δώρο μία κυρτή ηχομπάρα LAS855M και 2 ηχεία LG Music Flow (μοντέλα H3 & H5), για να μετατρέψετε το σαλόνι του σπιτιού σας σε κινηματογράφο LG επιπέδου!

Εικόνα υψηλής ποιότητας με διαφορά για μια εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου!

Η νέα κυρτή τηλεόραση LG 65EC970V:

  • Διαθέτει πάνελ τεχνολογίας OLED 65 ιντσών, υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD, για ακόμα περισσότερη ζωντάνια και ρεαλισμό στα χρώματα, βαθύτερο μαύρο και μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση.
  • Χάρη στην τεχνολογία Pixel Dimming, επιτυγχάνεται μοναδικό επίπεδο μαύρου, ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το βάθος και η ζωντάνια των χρωμάτων.
  • Το κυρτό πάνελ προσφέρει άνετη και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο.
  • Τέλος, η ταχύτητα απόκρισής της OLED είναι πάνω από χίλιες φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε σκηνές με γρήγορη δράση, όπως αθλητικά ή ταινίες δράσης χωρίς θαμπάδα, ενώ η κίνηση αποτυπώνεται με απίστευτο ρεαλισμό.

 

Κρυστάλλινος, καθηλωτικός ήχος στο σαλόνι σας!

Η σειρά LG Music Flow Wi-Fi αναβαθμίζει την ασύρματη μουσική εμπειρία, ενώ προσφέρει μοναδική μουσική απόλαυση υψηλής ευκρίνειας σε οποιοδήποτε σημείο χάρη στις προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά της:

  • Η σειρά έχει ενσωματωμένο Google Cast™ ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές streaming, όπως τα Pandora, Google Play Music™ και NPR, από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία.
  • Χάρη στη τεχνολογία δικτύου με το Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz), η σύνδεση δικτύου είναι άψογη και η μουσική δεν διακόπτεται.
  • Τέλος, οι λειτουργίες Multi-room, L/R Stereo, Home Cinema, και audio streaming συνθέτουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά του νέο ηχοσυστήματος προκειμένου να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους.

 

Να σημειωθεί πως η σειρά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την κυρτή ηχομπάρα Wi-Fi (Μοντέλο LAS855M), που αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για την κυρτή τηλεόραση OLED, με τέλεια απόδοση ήχου υψηλής πιστότητας.

Αυτή τη γιορτινή περίοδο, λοιπόν, βάλτε την κινηματογραφική μαγεία στο σαλόνι σας και επωφεληθείτε της μοναδικής αυτής προσφοράς η οποία ισχύει μόνο για το μοντέλο τηλεόρασης LG OLED 4K 65EC970V και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

μοιράσου το!