Τα Νέα Μας

Express πλύσεις με το νέο TurboWash™ πλυντήριο της LG!

Σε μία ώρα πρέπει να έχεις φύγει από το σπίτι. Προλαβαίνεις να βάλεις πλυντήριο και να απλώσεις τα ρούχα πριν φύγεις; Όχι μόνο προλαβαίνεις, αλλά παράλληλα εξοικονομείς ενέργεια και νερό, εξασφαλίζοντας άψογη καθαριότητα για τα ρούχα σου –χωρίς συμβιβασμούς – τα οποία μπορείς να τα κρατάς στα χέρια σου σε μόλις 59 λεπτά [1] από τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί Start!

Όχι, δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Απλώς σας παρουσιάζουμε το νέο πλυντήριο ρούχων FH4U1JBS6 εμπρόσθιας φόρτωσης της LG..

Γνωρίστε την τεχνολογία TurboWash™ της LG: Express πλύσεις, maximum αποτελέσματα!

Η τεχνολογία TurboWashτης LG είναι ιδανική για όλους εσάς που δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, αλλά απαιτείτε και άψογη καθαριότητα, χωρίς συμβιβασμούς:

  • Το σύστημα Jet Spray που ενσωματώνει η τεχνολογία TurboWash™, ψεκάζει μικρά σωματίδια νερού πάνω στα ρούχα κατά τη διάρκεια των ταχύτερων στροβιλισμών του κάδου, ώστε το ξέβγαλμα να γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • Η τεχνολογία TurboWashTM εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο, αλλά και ενέργεια και νερό, διατηρώντας την απόδοση της πλύσης, και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως 15% και την κατανάλωση νερού έως 40% [2].
  • Με υψηλή ενεργειακή απόδοση κλάσης έως Α+++ -40%, το νέο πλυντήριο ρούχων FH4U1JBS6 συμβάλλει ταυτόχρονα και στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Αισθητική, σύγχρονος σχεδιασμός και όλες οι καινοτομίες της LG σε μία συσκευή!

Το νέο πλυντήριο ρούχων της LG χαρακτηρίζεται από μια καινούργια αισθητική και έναν μοναδικό σχεδιασμό αναβαθμίζοντας τον χώρο σας, ενώ προσφέρει τέλεια ευκολία στη χρήση και το χειρισμό χάρη στην LED οθόνη πλήρους αφής και την πόρτα με κρυφό χερούλι.

Διαθέτει την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive η οποία προσφέρει υψηλή απόδοση πλύσης και φροντίδας, με λιγότερες φθορές, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό κινήσεων του κάδου ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης που έχει επιλεχθεί, ενώ ο πιστοποιημένος από την γερμανική ένωση VDΕ (και με 10-ετή εγγύηση) κινητήρας Inverter Direct Drive της LG προσφέρει σταθερότητα, αντοχή και λιγότερες δονήσεις και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα.

Η προηγμένη τεχνολογία της LG TrueSteam βοηθά στη μείωση των αλλεργιογόνων έως και 99,9% και αποστειρώνει τα ρούχα από τα βακτήρια, ενώ η λειτουργία Steam Refreshφρεσκάρει τα ρούχα σε μόλις 20 λεπτά. Η τεχνολογία Near Field Communication (NFC) δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στον χρήστη να κατεβάσει νέα επιπλέον προγράμματα πλύσης, όπως Βαμβακερά, Παιδική Φροντίδα και Χαμηλές Θερμοκρασίες ανάλογα με τις ανάγκες της φάσης ζωής που βρίσκεται.

Τέλος, το νέο πλυντήριο ρούχων LG FH4U1JBS6 διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα με κάδο 10 κιλών, 1400 στροφές και πληθώρα προγραμμάτων πλύσης όπως «Αθόρυβη Πλύση», «Σκούρα Ρούχα», «Γρήγορη Πλύση 14’», «Φρεσκάρισμα με Ατμό», «Αθλητικά», για «Ευαίσθητα», «Μάλλινα», «Δύσκολοι Λεκέδες» και πολλά άλλα.


[1] Δοκιμή Intertek: Το πρόγραμμα «Βαμβακερά», 40℃, 1400 στροφές, μισό φορτίο πλύσης, με επιλογή TurboWashTM ολοκληρώνεται σε 59’ +/- 5%.

[2] Δοκιμή Intertek: Με βάση το πρόγραμμα Βαμβακερά/40οC/1400 στροφές, σε σύγκριση μεταξύ «λειτουργία με TurboWash» και «λειτουργία χωρίς TurboWash», για μισό φορτίο πλύσης.

μοιράσου το!