Τα Νέα Μας

Ανοίξτε τα μάτια: Η νέα LG 4Κ SUPER UHD τηλεόραση έρχεται στην Ελλάδα!

Και να θέλετε να κρατήσετε τα μάτια σας ερμητικά κλειστά, με τη νέα τηλεόραση της LG –πιστέψτε μας– δε θα το καταφέρετε. Ο πειρασμός είναι μεγάλος και η εμπειρία θέασης που προσφέρει το νέο μοντέλο τηλεόρασης LG 4Κ SUPER UHD (UH850V) απλώς ακαταμάχητη για να της αντισταθείτε!

Συνδυάζοντας σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και προηγμένη τεχνολογία για ακόμα πιο ρεαλιστικά χρώματα, απίστευτη αντίθεση και εκπληκτική ανάλυση που θα σας καθηλώσουν, η νέα πρόταση της LG ενσωματώνει την τεχνολογία ‘High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision για ακόμα πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες, και IPS 4K Quantum οθόνη με διευρυμένη γκάμα χρωμάτων.

Και, βέβαια, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της νέας LG 4Κ SUPER UHD TV δε σταματούν εδώ:

  • Μέσω της λειτουργίας LG ColorPrime Plus, το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη μεγαλώνει, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού.
  • Η τεχνολογία LG ULTRA Luminance ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR.
  • Εξοπλισμένη με ηχοσύστημα harman/kardon, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές high-end προϊόντων ήχου παγκοσμίως, εγγυάται ένα αποτέλεσμα που όμοιο του δεν έχετε δει ποτέ ξανά.
  • Η πλατφόρμα LG webOS 3.0, επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη περιήγηση στις λειτουργίες της τηλεόρασης, εισάγοντας ταυτόχρονα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε ακόμα περισσότερους χρήστες, ενώ οι τρεις ‘έξυπνες’ λειτουργίες, τις (‘Magic Zoom, Magic Mobile Connection και το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote) καθιστούν τη SMART TV πραγματικά έξυπνη!

Λοιπόν, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί το νέο μοντέλο LG UH850V θα βρίσκεται στα καταστήματα ηλεκτρονικών σε λίγες μέρες!

μοιράσου το!