Νέες τεχνολογίες

Η νέα εντυπωσιακή Ultra Stretch 86’’: Ανοίγει νέους ορίζοντες στην ψηφιακή σήμανση

Δεν είναι απλώς μια νέα, σύγχρονη επαγγελματική οθόνη 86 ιντσών. Είναι ένα «μικρό» έργο τέχνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψηφιακό decor σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους!

Αναφερόμαστε στη νέα άφιξη στην Ελλάδα στον τομέα των επαγγελματικών προϊόντων ψηφιακής σήμανσης, την 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch οθόνη που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης και έχει κλέψει τις εντυπώσεις σε όποια χώρα κι αν έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Με πάνελ ανάλυσης UHD (3840X600), για οπτικό αποτέλεσμα που μαγνητίζει τα βλέμματα των πελατών και με Ultra Stretch Format με ratio ανάλυσης 58:9, το μοναδικό αυτό monitor μεταμορφώνεται στην ιδανική επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων καθώς και άλλου είδους πληροφοριών τόσο σε landscape όσο και σε portrait πλαίσιο.

Σταχυολογούμε μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της νέας Ultra Stretch οθόνης των 86 ιντσών, που θα σας εντυπωσιάσουν:

·       Εξοπλισμένη με τον LG SuperSign media editor, επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργαστεί και να δημιουργήσει, απλά και χωρίς δυσκολία, περιεχόμενο φωτογραφίας και video με ratio 58:9 χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει επιπλέον προγράμματα επεξεργασίας.

·       Με την τεχνολογία Picture-by-Picture (PBP) καθίσταται δυνατός ο διαχωρισμός της οθόνης έως 4 μέρη και κατ’ επέκταση ταυτόχρονη προβολή διαφορετικών περιεχομένων είτε από διαφορετική πηγή είτε από την εσωτερική μνήμη της συσκευής.

·       Η λειτουργία Tiling Mode προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία εντυπωσιακών Ultra Stretched Video Wall, με προβολή σε μορφή landscape ή portrait.

·       Τέλος, η λειτουργία LAN daisy chain επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει, να διαχειρίζεται και να διαμοιράζει περιεχόμενο σε κάθε οθόνη του video wall από μια μόνο πηγή- καθιστώντας τη Digital Signage Ultra Stretch οθόνη 86 ιντσών απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία.

Σας ακούγονται όλα τα παραπάνω συναρπαστικά; Πού να δείτε τη 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch οθόνη από κοντά!

Υποδεχθείτε κι εσείς τη νέα εποχή στην ψηφιακή σήμανση και απογειώστε την επιχείρησή σας σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα οπτικής απόλαυσης.  

μοιράσου το!