Τα Νέα Μας

The Gaming Master: Τα νέα Monitors UM58 της LG

Διαθέτουν μοναδικό ArcLine σχεδιασμό, απολαυστική θέαση υψηλής ευκρίνειας και ευρύ οπτικό πεδίο και έχει τιμηθεί με τα κορυφαία βραβεία iF Design Award 2016 και iF Gold Award 2016. Είναι η εκπληκτική νέα σειρά monitor της LG UM58 21:9, Full HD IPS και έφτασε στην Ελλάδα για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία gaming στους λάτρεις των παιχνιδιών.    

Διαθέσιμα σε 34’’, 29’’ και 25’’ με αναλογία 21:9, τα νέα monitors της LG, διαθέτουν πάνελ ανάλυσης Full HD 2560 x 1080, αναλογίας 21:9, για μέγιστη χρήση της οθόνης, ενώ χάρη στη τεχνολογία UltraWide IPS, προσφέρουν αψεγάδιαστες και ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία θέασης!

Το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, δίνει έντονα και ζωντανά χρώματα, ενώ με τη λειτουργία Dynamic Action Sync (DAS) μειώνεται η καθυστέρηση της εισόδου στα μόλις 9,7χιλ. του δευτερολέπτου, καθιστώντας το 29UM58 monitor το πιο γρήγορο της αγοράς.

Και οι καινοτομίες δε σταματούν εδώ:

  • Το πλήκτρο Game Mode σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το monitor για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μία μοναδική gaming εμπειρία.
  • Η λειτουργία Black Stabilizer προσφέρει πλήρη ορατότητα ακόμη και σε πολύ σκοτεινές σκηνές, σε παιχνίδια όπως FPS (First Person Shooters).
  • Η λειτουργία Flicker Safe, μειώνει τη κόπωση της όρασης από τη πολύωρη έκθεση στο φως της οθόνης, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ατελείωτες ώρες δουλειάς ή παιχνιδιού χωρίς να επιβαρύνετε τα μάτια σας.
  • Η λειτουργία OnScreen control σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα παραμέτρους όπως είναι η φωτεινότητα, το Screen Split 2.0 και πολλά άλλα με μόνο μερικά κλικ.
  • Τέλος, η λειτουργία Screen Split 2.0 (PIP mode) δίνει τη καλύτερη επιλογή για τη κατανομή χώρου, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επικάλυψη των παραθύρων, ενώ με τη λειτουργία Dual Controller, η οθόνη χρησιμοποιείται αποτελεσματικά την ώρα που παίζετε ένα παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα γράφει ένα video και κάνει αλλαγές που απαιτούν μεγάλο πλάτος, έτσι ώστε να φαίνονται τα πλαίσια και οι περικοπές.

Μοναδική ποιότητα εικόνας, κορυφαίο οπτικό αποτέλεσμα, αυξημένη καθαρότητα, έντονη αντίθεση και περισσότερες λεπτομέρειες: τι λείπει από το απόλυτο monitor της αγοράς; Μόνο ο Gaming Master που θα το απολαύσει: Εσύ! ;-)

μοιράσου το!