Τα Νέα Μας

Νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD UH770V: Δεν είναι ΤV, είναι μαγεία!

Λιτός, διακριτικός και μοντέρνος σχεδιασμός, αξεπέραστη τεχνολογία με την εγγύηση της LG,  ήχος harman/kardon και εικόνα… χάρμα οφθαλμών!

Δεν είναι απλώς η νέα σειρά των Ultra HD τηλεοράσεων της LG UH770V. Είναι σκέτη οπτικοακουστική μαγεία και μόλις έφτασαν στην Ελλάδα! Ανακαλύψτε κι εσείς τους λόγους που η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG (που κυκλοφορούν σε 60’’, 55’’ και 49’’ ίντσες) προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους θα σας πείσουν:

  • Μέσω της τεχνολογίας ‘High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision το περιεχόμενο 4K HDR παρουσιάζεται ακριβώς όπως πρέπει να είναι.
  • Χάρη στη διευρυμένη γκάμα χρωμάτων της IPS 4K Quantum οθόνης που διαθέτει το νέο μοντέλο, η θέαση περιεχομένου μετατρέπεται σε μια συναρπαστική εμπειρία που θα σας μαγέψει.
  • Η λειτουργία LG ColorPrime Plusμεγαλώνει το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη, καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα για να αποδίδει ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού.
  • Η τεχνολογία LG ULTRA Luminance ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR.
  • Ο κορυφαίος ήχος των τηλεοράσεων έχει την υπογραφή ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές high-end προϊόντων ήχου παγκοσμίως –τη harman/kardon.
  • Η πλατφόρμα LG webOS 3.0 διαθέτει αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο, εισάγοντας τνέα καινοτόμα χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε ακόμα περισσότερους χρήστες. Έτσι, για παράδειγμα, προσφέρει  τέσσερις ‘έξυπνες’ λειτουργίες:
  • Τo ‘Magic Zoom’ που επιτρέπει τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας.
  • Το Magic Mobile Connection’, που σας επιτρέπει την εύκολη σύνδεση του κινητού σας με την LG SMART τηλεόρασή σας.
  • Το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote
  • Και, τέλος, τοMagic sound tuningτο οποίο αναλύει το δωμάτιο και τις συνθήκες που έχετε τοποθετήσει την τηλεόραση και κάνει τις αντίστοιχες προσαρμογές προσφέροντάς σας τον κατάλληλο ήχο.

Επισκεφθείτε τώρα ένα κατάστημα ηλεκτρονικών για να δείτε από κοντά τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG Ultra HD UH770V που έφτασε για να επαναπροσδιορίσει τις έννοιες του ήχου και της εικόνας, και να είστε βέβαιοι ότι κι εσείς θα αναφωνήσετε: Αυτή δεν είναι TV, είναι μαγεία!

μοιράσου το!