Τα Νέα Μας

Γνωρίστε το νέο Monitor LG 24ΜP88!

Το νέο monitor 24ΜP88 της LG έφτασε στην Ελλάδα και εντυπωσιάζει από την πρώτη ματιά με τον λεπτό, διακριτικό σχεδιασμό του, την υψηλή ευκρίνεια και την απόδοση των χρωμάτων.

Οι gamers όλων των ηλικιών θα λατρέψουν τη νέα οθόνη της LG, η οποία παρουσιάζει τα χρώματα με απίστευτη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας πάνω από το 99% του χρωματικού χώρου sRGB, για μία πραγματικά απολαυστική οπτική εμπειρία.

Καλύτερα, όμως, να σας παρουσιάσει το νέο monitor ένας ειδικός. Παρακολουθήστε το video review του Σάκη Καρπά του Unboxholics.com και ανακαλύψτε τους λόγους που η νέα οθόνη έφτασε για να σας προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία ζωντανών χρωμάτων και απόλυτης ακρίβειας, σε προσιτή τιμή:

Ο Σάκης Καρπάς τα είπε όλα!

Για τη δική σας βοήθεια, σας παραθέτουμε μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου 24ΜP88 και σας ευχόμαστε καλό, ατελείωτο, απολαυστικό gaming:

  • Ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) του νέου monitor σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές.
  • Με τη λειτουργία MAXXAUDIO® απολαμβάνετε ήχο σε υψηλή ποιότητα χωρίς να υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστά ηχεία.
  • Η λειτουργία Flicker Safe & Reader Mode προστατεύει τα μάτια σας από την καταπόνηση και την κούραση, που προκαλούνται μετά από πολύωρη χρήση της οθόνης είτε για λόγους εργασίας είτε για λόγους ψυχαγωγίας.
  • Η λειτουργία OnScreen Control σας προσφέρει τη δυνατότητα τροποποίησης των ρυθμίσεων της οθόνης με μερικά μόνο κλικ χωρίς να χρειάζεται να γίνει χρήση των κουμπιών που βρίσκονται στο monitor.
  • Η λειτουργία My Display Presets επιτρέπει τη χρήση εξατομικευμένων modes εικόνας για συγκεκριμένα software. Μάλιστα, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, εφαρμόζεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να επιλέγετε το mode εικόνας κάθε φορά.
  • To monitor κάνει χρήση αλγορίθμων χρωματικής αναθεώρησης για να βοηθήσει εκείνους που έχουν πρόβλημα να ξεχωρίζουν συγκεκριμένα εύρη χρωμάτων ώστε να μπορούν να βλέπουν όλο το σημαντικό περιεχόμενο.
  • Τέλος, με τη χρήση του Split Screen, η οθόνη μπορεί να χωριστεί σε πολλαπλά τμήματα επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε συγχρόνως πολλές εργασίες. Οι προηγμένες επιλογές που προσφέρει περιλαμβάνουν 4 τύπους Picture-in-Picture (PIP) Mode μεταξύ 14 επιλογών!

μοιράσου το!