Τα Νέα Μας

Απολαύστε το πρώτο διαφημιστικό σποτ του LG G5 με πρωταγωνιστή τον J. Statham!

Τον Jason Statham θα τον έχετε σίγουρα θαυμάσει σε κάποια σειρά ή ταινία δράσης όπως The Transporter ή το The Expendables. Τον έχετε δει όμως να υποδύεται το μωρό, ένα μικρό παιδί ή ακόμη και μία ηλικιωμένη γυναίκα;  Μάλλον όχι… κι αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους ρόλους στους οποίους θα τον απολαύσετε στο νέο τηλεοπτικό σποτ του επαναστατικού LG G5 modular smartphone.

Με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Fredrik Bond πίσω από την κάμερα, ο Jason Statham «μπήκε στο παιχνίδι» και μέσα από μια σειρά σκηνών καθημερινότητας (ή και όχι!) ανέδειξε τις δυνατότητες που παρέχει ο πολυδιάστατος modular σχεδιασμός του G5 για διασκέδαση και παιχνίδι! Όπως σας είπαμε και σε προηγούμενο post, χάρη στις συνοδευτικές συσκευές του LG G5  –γνωστές και ως LG Friends- μπορείς να μετατρέψεις το smartphone σου σε φωτογραφική μηχανή ή Hi-Fi ηχοσύστημα! Δικαιολογημένα λοιπόν το μότο του LG G5 είναι «H Ζωή είναι ωραία όταν παίζεις» και μια προβολή του σποτ θα σας το επιβεβαιώσει:

Όπως δήλωσε ο Jason Statham: «Απόλαυσα τη συνεργασία με την LG για το διαφημιστικό και ελπίζω να αποτυπωθεί στο τελικό αποτέλεσμα». Εμείς όχι μόνο το διασκεδάσαμε αλλά ελπίζουμε πως αυτό ήταν μόνο το πρώτο από μία σειρά διαδικαστικών video με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό!

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ