Νέες τεχνολογίες

Τι κάνει ένας πύργος από τραπουλόχαρτα πάνω σε ένα πλυντήριο ρούχων LG Centum;

Είναι γεγονός! Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε πιο πρωτότυπο τρόπο για να σας αποδείξουμε πως η τεχνολογία Centum System™ των LG πλυντηρίων ρούχων μειώνει τους κραδασμούς και περιορίζει δραστικά το θόρυβο.

Προ(σ)καλέσαμε λοιπόν τον επαγγελματία card stacker Bryan Berg να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ και να θέσει ένα νέο παγκόσμιο, κατασκευάζοντας τον υψηλότερο πύργο από τραπουλόχαρτα σε μόλις 12 ώρες. Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 48 όροφοι από τραπουλόχαρτα συνολικού ύψους 3,3 μέτρων, συνέθεσαν αυτόν τον πύργο που είχε τη βάση του σε ένα πλυντήριο ρούχων LG Centum το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία με τον κάδο να πραγματοποιεί 1.000 στροφές ανά λεπτό και ιδού το αποτέλεσμα:

Με σύστημα απορρόφησης κραδασμών παρόμοιο με αυτό ενός αυτοκινήτου, τα πλυντήρια τεχνολογίας Centum System™ ξεχωρίζουν για τους πιο αθόρυβους κύκλους πλύσης στην αγορά, εκπέμποντας μόνο 67dB [1], επίπεδο που αντιστοιχεί στο θόρυβο μιας συνηθισμένης συζήτησης. Επιπλέον, μείωση δεν υπάρχει μόνο στο θόρυβο που παράγεται κατά την πλύση αλλά και στις τριβές, οι οποίες αποτελούν την κυριότερη αιτία φθοράς και βλάβης ενός πλυντηρίου.

Μάλιστα, είμαστε τόσο σίγουροι για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, που αυξήσαμε τον χρόνο εγγύησης των Inverter Direct Drive motors σε όσα πλυντήρια είναι εφοδιασμένα με τo σύστημα Centum, από τα 10 στα 20 χρόνια, τα διπλάσια δηλαδή από τις καθιερωμένες εγγυήσεις στη βιομηχανία.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες στις οικιακές συσκευές κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Απολαύστε την ευκολία με ένα πλυντήριο LG Centum και μια… τράπουλα! Εσείς πόσους ορόφους θα καταφέρετε να φτιάξετε; ;)

 

[1] Δοκιμή από τα LG Lab σύμφωνα με τα πρότυπα IEC. Φορτίο 12kg, κύκλος πλυσίματος Cotton Large, ρυθμός περιστροφής κατά το στύψιμο 1400 στροφές/λεπτό.

μοιράσου το!